Trouwen Drenthe

Hebben jullie besloten tot een huwelijk en willen jullie trouwen in Drenthe? Dan is het nu natuurlijk de vraag op welke locatie jullie dit zullen gaan doen. Dit is wel even een punt om over na te denken, hier moet je zeker niet te gehaast een beslissing over nemen. Er zijn immers heel veel trouwlocaties voor handen en sommige zullen jou meer aanspreken dan andere. Je trouwt als het goed is natuurlijk maar eens in je leven en dan wil je ook dat deze dag zo perfect mogelijk is! Het vinden van een geschikte plek voor het trouwen in Drenthe is daarbij absoluut een belangrijk aspect. De uitstraling van een trouwlocatie is immers sterk sfeerbepalend en het moet dan ook echt bij jullie passen. Sommigen kiezen het liefst voor een pand met een grote historische waarde, waar de romantiek als het ware al vanaf druipt. Anderen hebben liever een wat moderner gebouw. Er zijn echt heel veel verschillende opties en er is niemand die voor jullie kan bepalen wat de juiste keus is. Jullie zijn immers degenen die gaan trouwen in Drenthe, dus het moet ook echt bij jullie passen!

Vinden van locatie voor trouwen Drenthe

De sfeer en uitstraling van het pand zijn dus één aspect om in overweging te nemen als je voor het trouwen in Drenthe een geschikte plek zoekt. Maar er is nog een punt dat je moet overwegen en dat is namelijk de grootte van de zaal. Willen jullie heel veel gasten uitnodigen, dan moet de zaal daar natuurlijk wel groot genoeg voor zijn. En willen jullie het juist heel intiem houden, dan zijn grote zalen weer geen goede optie, want dat komt de sfeer dan meestal niet ten goede. Bovendien, trouwen in Drenthe houdt natuurlijk ook meer in dan alleen de huwelijksvoltrekking op zich. Je wilt ook nog een fotoshoot doen, er is vaak nog een receptie en soms ook nog voor je gasten en diner en ‘s avonds een feest. Hoe jouw dag eruit ziet, ligt er natuurlijk maar net aan hoe jullie dit plannen. Maar daarbij moet je ook rekening houden met locaties. Je wilt natuurlijk niet de hele provincie door hoeven te rijden om van de officiële trouwlocatie naar de zaal voor de receptie en het feest te gaan, bijvoorbeeld. Het is dan wel handig als dit bij elkaar in de buurt is en misschien zelfs in hetzelfde of een naastgelegen gebouw kan. Zijn jullie bezig met het plannen van jullie trouwen in Drenthe, dan moet je dit dus ook zeker in overweging nemen.

Eén locatie voor alles

Willen jullie alle activiteiten rondom het trouwen in Drenthe zoveel mogelijk bij elkaar houden, dan moet je eens De Fijnfabriek in Erica overwegen. Dit is een prachtig historisch pand, een industrieel monument met een unieke uitstraling en aangewezen als officiële trouwlocatie. Er zijn verschillende zalen waar je gebruik van kunt maken, waardoor je er met groepen van 30 tot 200 personen uitstekend terecht kunt. Niet biedt dit pand de mogelijkheid om te trouwen in Drenthe, zij kunnen ook allerlei andere zaken rondom de plechtigheid regelen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld voor jullie verzorgen:

  • de bruidstaart
  • de bloemen
  • de receptie
  • het diner
  • het feest

Doordat bovendien Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe er naast gelegen is, biedt dit ook meteen de mogelijkheid voor jullie om op een prachtige plek jullie huwelijksnacht door te brengen. Ook gasten die van verder weg komen, kunnen zo dichtbij overnachten. Zij gaan graag met jullie in overleg over jullie wensen, om zo de dag van jullie leven te creëren! Trouwen in Drenthe kan dus uitstekend in De Fijnfabriek in Erica!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn