U wilt kantoormeubilair online kopen?

Als u voor uw (nieuwe) bedrijfspand op zoek bent naar professioneel kantoormeubilair kunt u het beste even kijken op de website van shiraz Office Furniture. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in alle soorten en typen meubelen voor op kantoor en in bedrijfspanden. Ze hebben er werkelijk alles wat je je maar kunt bedenken op het gebied van kantoormeubilair, en dat in diverse prijsklassen. Het maakt dus niet uit of je een heel klein budget hebt of juist heel veel te besteden hebt, bij shiraz Office Furniture slaag je zeker. Al hun meubels zijn onder te verdelen in onder andere de volgende categorieën:

  • Kantoormeubelen zoals bureaus, bureaustoelen en archiefkasten
  • Wachtkamermeubilair zoals bankjes en bijzettafeltjes
  • Accessoires zoals prullenbakken, lampen en folderrekken
  • Vergadermeubilair zoals grote tafels en comfortabele stoelen

Bij shiraz kun je terecht voor werkelijk alles wat je maar nodig hebt om een bedrijfspand in te richten. Van tafels en stoelen tot bureau-accessoires en van kantinemeubilair tot presentatie materiaal. shiraz heeft werkelijk overal aan gedacht. Ben je dus op zoek naar een webshop met de grootste keuze aan kantoormeubilair en accessoires? Dan ben je bij shiraz absoluut aan het juiste adres.

Verstelbaar kantoormeubilair kopen

Bij shiraz Office Furniture kun je uiteraard terecht voor verstelbare meubels voor op kantoor. Hierbij kun je denken aan bureaustoelen die je in hoogte kunt verstellen, maar ook aan de nieuwste trend op het gebied van kantoormeubilair, namelijk het zit-sta-bureau. Er wordt steeds meer bekend over de gevaren van hele dagen zitten, en hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Vandaar dat het zit-sta bureau is uitgevonden. Deze is zodanig in hoogte verstelbaar dat je zowel zittend als volledig staand kunt werken. Als je daar meerdere malen per dag in afwisselt zorgt dat voor een betere doorbloeding in je hele lichaam. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van zuurstof in je ledematen, dus het is niet zo gek dat mensen zich er daadwerkelijk stukken beter bij voelen. Bovendien train je ook nog onbewust allerlei kleine spieren in je benen en heupen waardoor je balans verbetert. Een zit-sta-bureau is niet voor niets heel populair in de categorie kantoormeubilair. Steeds meer werkgevers besluiten hun werknemers dit handige bureau cadeau te doen. Op die manier werken is nu eenmaal stukken ergonomischer en gezonder.

Vergadertafel op maat laten maken

Je hebt bij shiraz Office Furniture de keuze uit super veel verschillende soorten kantoormeubilair, en dus ook uit vergadertafels. Dit moeten echter vaak hele grote tafels zijn met een hele specifieke maat. Vandaar dat ze bij shiraz besloten hebben ze ook op maat te maken indien je dat wenst. Je kunt dan kiezen uit verschillende soorten en materialen bladen en poten, en precies die combinatie maken die je zelf het mooist vindt. Bovendien kun je op deze manier de vergadertafel in precies die maat krijgen die past bij de ruimte. Kies zelf de lengte en breedte van de tafel en daarna voor een rechthoekig, afgerond of juist volledig ovaal blad. Het is allemaal mogelijk bij shiraz. Liever een standaard vergadertafel kopen? Kijk dan gewoon bij de normale collectie kantoormeubilair in de webshop van shiraz, daar staan ook diverse exemplaren die misschien al meer dan prima zijn voor bij jou op kantoor. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn