Uw schrijfblok bedrukken? Het is voor Maxilia geen enkel probleem

Wilt u graag op een elegante en pragmatische manier reclame maken voor uw bedrijf? Laat dan een schrijfblok bedrukken met daarop uw logo. Zeker voor bekende bedrijven waarvan hun logo zeer herkenbaar is raden we dit aan, en anders in combinatie met uw bedrijfsnaam. Als u graag een monster wilt ontvangen dan kunt u dat via maxilia.nl aanvragen. Wij sturen u graag een blok toe dus schroom niet langer maar klim in de pen. Een schrijfblok bedrukken is voor ons een kleine moeite dus geef aan welk type blok u wenst en welke grootte u wilt hebben. U kunt namelijk een schrijfblok laten bedrukken in A5, A6 en A7 formaat. Zo is er voor elk bedrijf wat moois te vinden. Liever iets anders dan schrijfblokken bedrukken? Ook notitieboeken, agenda’s, post its en schrijfwaren kunnen we voorzien van wat u dan ook maar wilt. Het kan in de eerste plaats natuurlijk geen kwaad om uw schrijfwaren te bedrukken met uw contactgegevens. Op kantoor is dat wel zo chique en het geeft een bepaald elan mee aan de buitenwereld. En u kunt een schrijfblok bedrukken om uit te delen. Niet alleen aan uw collega’s ter motivatie of om hen te bedanken door het presentje in een kerstpakket te stoppen. Maar ook om uit te delen aan bezoekers van een jaarbeurs of conferentie. Een schrijfblok kan iedereen immers wel gebruiken.

Een schrijfblok bedrukken is een slimme zet

Laat een schrijfblok bedrukken en ontvang het gratis op kantoor. U krijgt tevens een digitale schets met daarbij een offerte. Des te meer blokken u koopt, des te lager het bedrag per blok is. En dat zijn flinke kortingen. Als u bijvoorbeeld 50 blokken koopt dan kost het u al snel 5 euro per stuk. En dan bent u eigenlijk een dief van uw portemonnee. Koopt u er 5000? Dan kost het u slechts 20 à 30 cent per blok, afhankelijk van de grootte. Het loont niet om een enkel schrijfblok te bedrukken, maar wel als u in groten getale bestelt. De kans is vrij groot dat u veel boekjes nodig hebt. Minstens een paar honderd voor uw kantoor en dan nog een paar duizend om weg te geven in uw winkel of de eerdergenoemde jaarbeurs. Een presentje op de jaarbeurs doet het altijd goed. Het is een ideale manier om klanten aan uw bedrijf te binden. Bezoekers zullen u niet snel vergeten en dankzij de gegevens op de voorkant van het blok maakt u ook nog eens reclame. Ze zullen het blok immers overal mee naartoe nemen. Niet alleen kunnen we een schrijfblok bedrukken. We hebben het al gehad over andere schrijfwaren maar wist u dat we ook in geheel andere categorieën relatiegeschenken en reclamemateriaal kunnen bedrukken met al uw gegevens?

  • Zo kunt u textiel zoals bedrijfskleding voorzien van uw logo,
  • En allerlei leuke relatiegeschenken zoals pennen, ballonnen, bekers, zonnebrillen en zaklampen.
  • En we kunnen uw verpakkingsmateriaal bedrukken zoals boodschappentassen, etiketten en labels.

Kijkt u ook eens bij onze andere relatiegeschenken.

Ziet u het wel zitten om een schrijfblok te bedrukken? Laat dit dan aan ons over. U kunt een gratis account aanmaken zodat u in de toekomst snel extra producten kunt bijbestellen. Dan hoeft u enkel in te loggen met behulp van uw profielnaam en wachtwoord. U kunt ons op allerlei manieren bereiken. Tijdens kantooruren en dus tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u een medewerker op onze website aanspreken via de ingebouwde chatfunctie. Liever een brief of e-mail sturen? Ook dat zijn goede opties maar het duurt wel iets langer voordat u antwoord krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn