Uw spuitlicentie behalen of verlengen?

terratrainingen - spuitlicentieAls u al werkzaam bent in de agrarische sector, maar uw werkzaamheden wat uit wilt breiden, dan is het mooi dat u even op de website terratrainingen.nl bent beland. Hier kunt u namelijk veel informatie vinden over onze cursussen op dit gebied, die u zeker zullen bekoren. Zo is het bij ons mogelijk om een spuitlicentie te behalen, om maar eens een voorbeeld te noemen. Ook behoort een cursus boomveiligheidscontroleur of bosmaaier tot de mogelijkheden. Maar deze tekst gaat nu eerst eventjes over de spuitlicentie. Want daarover valt veel te vertellen, wat u misschien nog niet wist. Stel, u wilt bijvoorbeeld bepaalde bestrijdingsmiddelen inzetten om uw gewassen te beschermen, dan is het noodzakelijk om over een geldige spuitlicentie te beschikken. Zonder de betreffende licentie zou u gestraft kunnen worden voor deze handelingen. Zo is dit nu eenmaal geregeld in de wet, om te voorkomen dat particulieren lukraak met gewasbeschermingsmiddelen gaan strooien in hun tuintjes. Deze middelen mogen alleen gebruikt worden door deskundigen met verstand van zaken. En daarvoor is dus jaren geleden de spuitlicentie in het leven geroepen. Als u er nou ook wel eens zou willen behalen, maar niet precies weet hoe dit zoal in z’n werk gaat en wat hiervoor de vereisten zijn, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op de site van Terra Trainingen. Hier wordt dit u namelijk uitvoerig uit de doeken gedaan. Ook in de volgende alinea vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Alles over de spuitlicentie

Het staat als een paal boven water dat u bij ons aan het juiste adres bent voor meer informatie, het verkrijgen en het verlengen van een spuitlicentie. Dit komt doordat wij de nummer één zijn op dit gebied. Wij zijn de beste agrarische opleider van ons land en daarom kunt u niet meer om ons heen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Wij leiden u niet alleen op tot een deskundige die goed overweg kan met gewasbeschermingsmiddelen, maar ook als een ware professional, die leiding kan geven aan en heel team van medewerkers. U leert de fijne kneepjes van het vak, om zo goed in te kunnen schatten hoe u uw gewassen op het land het beste kunt beschermen tegen allerlei nare ziektes en tegen ongedierte. De spuitlicentie die u bij ons behaalt stelt u in staat om dit werk uit te voeren. Klinkt dit goed? Zou u hier ook wel voor willen gaan? Neem dan vandaag nog even contact met ons op om u aan te melden voor uw spuitlicentie. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe cursist bij Terra Trainingen. Graag tot snel!

Onze overige diensten uitgelicht

Naast het feit dat u bij ons en spuitlicentie kunt gaan behalen, bieden wij u nog meer aan, zoals:

Kortom, wij bieden voor iedereen in deze sector wat wils. Heeft u eerst echter nog een paar vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u eventjes van de hoed en de rand weten, om een beeld te krijgen van wat u zoal van Terra Trainingen kunt verwachten? Schroom dan niet en laat het ons even weten via de telefoon, de mail of het contactformulier op onze website. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers kunnen u alles vertellen over de spuitlicentie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn