Vergelijk om te besparen via opportuun

U kent het misschien wel, u hebt een huis gekocht en opeens bent u verantwoordelijk voor het vinden van en energieleverancier. Maar bleef het daar maar bij! Nee, u moet ook een internetprovider vinden net als een televisie- en telefonieaanbieder. Soms vallen deze laatste voorbeelden samen tot een aantrekkelijk all-in abonnement, maar het kan ook net zo zijn dat het in uw regio aantrekkelijker is om ze los van elkaar af te sluiten. Dat wilt u natuurlijk onderzoeken en daar vindt u dan ook vele vergelijkers van op het internet. maar sommige websites zijn helemaal niet onafhankelijk en sponsoren in het geniep een bepaalde aanbieder. Weer andere sites geven u een beperkt beeld van het aanbod omdat ze niet alle leveranciers bij u in de buurt hebben opgenomen. Gelukkig is er nu opportuun. Wij van opportuun.nl willen u graag helpen op een eenvoudige manier. Onze site is een vergelijker maar niet vergelijkbaar met de andere websites waarvan we nu enkele voorbeelden hebben genoemd. Zo werk opportuun in zijn geheel onafhankelijk. Natuurlijk overleggen wij wel met elke aanbieder van stroom, gas, internet, televisie en zelfs smartphoneabonnementen. Ten eerste vinden we het belangrijk dat ook zij weten dat we hun gegevens gebruiken. Ten tweede garanderen we daardoor dat we altijd de meest actuele gegevens kunnen weergeven, denk aan kortingen en acties. En ten derde blijven we daardoor onafhankelijk in de zin dat we geen enkel bedrijf voortrekken! We hebben de grote onderwerpen dus samengepakt en er een overzichtelijke website van gemaakt waarmee u in een oogopslag kunt zien bij welke bedrijven u een abonnement kunt afsluiten en wat de voor- en nadelen van elke afzonderlijk abonnement is.

Dankzij opportuun bespaart u op al uw abonnementen

Met opportuun staat u een stuk sterker. Wij doen natuurlijk aan internetmarketing zodat we een nog grotere doelgroep kunnen aantrekken. We hopen tevens dat u andere op onze website wilt wijzen als ze bijvoorbeeld nog twijfelen over een sim-only abonnement dan wel een smartphoneabonnement inclusief smartphone. Wist u dat u jaarlijks van energiemaatschappij kunt wisselen? Kies elk jaar opnieuw voor de meest goedkope, duurzame en groene energieleverancier zodat u nooit een dief van de portemonnee bent en tegelijkertijd iets positiefs kunt betekenen voor het milieu. Vroeger stond goedkoop gelijk aan kool, tegenwoordig is het gelukkig aantrekkelijker om voor zonnepanelen, windenergie of andere vormen van groene stroom te kiezen. Op de site van opportuun kunt u dit natuurlijk voor uzelf uitzoeken. Zo spreekt het voor zich dat u in het zuiden van Nederland meer baat hebt bij zonne-energie en aan de kust van windenergie kunt profiteren.

  • En is het verstandig om een analoog of digitaal tv-abonnement te nemen? Kijkt u veel of weinig televisie?
  • Is het een idee om nog een vaste telefoonlijn af te sluiten of werkt u enkel met uw smartphone?
  • En wilt u kabelinternet of ADSL of een andere variant zoals het razendsnelle glasvezel? En is er eigenlijk al glasvezel bij u in de regio aangelegd?

Om dit allemaal uit te zoeken kunt u vanaf nu vertrouwen op de eerlijke informatie van opportuun.

Vergeet niet om deze website direct te bookmarken!

Vergeet dus niet om de site van opportuun op te slaan tussen uw favoriete websites. U weet maar nooit wanneer u onze hulp goed kunt gebruiken. Misschien gaat u binnenkort verhuizen en wilt u daarom opportuun alvast naslaan op uw energie-opties. Of mag u weer een nieuwe smartphone uitkiezen? Denk dan goed na wat u nodig hebt: meer beluren, sms’jes of een grotere databundel. Dankzij opportuun zult u leren wat echt besparen nu eigenlijk inhoudt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn