Volkswagen Transporter verkopen

Rijdt u of uw bedrijf al jarenlang rond in dezelfde Volkswagen Transporter? Verkopen zou dan een goede optie kunnen zijn als u toe bent aan verandering. Redenen voor verkoop zijn in overvloed aanwezig. U kunt daarbij denken aan de volgende redenen:

  • De auto heeft ernstige schade opgelopen tijdens een ongeluk en u denkt dat het het niet waard is de auto op te knappen.
  • De auto is afgekeurd tijdens zijn jaarlijkse APK keuring en het lijkt u niet zinvol of kostenefficiënt om de auto te repareren.
  • U heeft om de een of andere reden geen bestelwagen meer nodig. Dit zou bijvoorbeeld het geval kunnen zijn wanneer uw bedrijf failliet gaat.
  • U rijdt al jarenlang in dezelfde auto en wilt uw Volkswagen Transporter verkopen zodat u eens een nieuw model kunt proberen.

Ongetwijfeld heeft u vele jaren plezier beleefd aan de wagen, maar uiteindelijk is het dan toch een keer tijd om afscheid te nemen. Uw Volkswagen Transporter verkopen lijkt misschien een overweldigende uitdaging, zeker wanneer deze inmiddels heel veel schade heeft opgelopen. U denkt wellicht, wie heeft er nou immers nog interesse in zo’n oude rammelbak? De Volkswagen Transporter verkopen zal echter makkelijker zijn dan u denkt, want het is een ontzettend populair model. Zelfs wanneer de auto veel schade heeft opgelopen zullen er altijd mensen zijn die het de moeite waard vinden om de auto op te knappen. De populariteit van de Volkswagen Transporter begon al in de jaren ‘60 en ’70 toen de Transporter het imago van een stereotype hippiebusje verkreeg. Maar de Duitse degelijkheid van Volkswagen in combinatie met de ruimte die de Transporter biedt om allerhande spullen vrijelijk te vervoeren zorgen ervoor dat dit een tijdloos model is waar altijd vraag naar zal blijven, zowel als bedrijfsauto als voor particulieren. Dat er nog altijd veel interesse is in dit model blijkt mede uit het feit dat de Transporter is uitgeroepen tot ‘The International Van of the Year 2016’ door een internationale jury. Het busje is comfortabel, praktisch en ontzettend ruim en om die reden al jarenlang de best verkopende bestelwagen in Nederland. Om al deze eerdergenoemde redenen hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit of u zult slagen in uw Volkswagen Transporter verkopen, dit is namelijk vrijwel een zekerheid.

Een Volkswagen Transporter verkopen is eenvoudiger dan u denkt.

Wilt u uw Volkswagen Transporter verkopen dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen. U kunt de auto natuurlijk op Marktplaats zetten, maar de kans dat u dan te maken krijgt met onbetrouwbare kopers die u constant zullen lastigvallen en agressieve aankoop strategieën hanteren is erg groot. Wanneer u even niet oplet loopt u daardoor het risico te weinig vergoeding te ontvangen voor uw auto. Een andere mogelijkheid is om uw de auto in te ruilen wanneer u een nieuwe koopt. Ook daarbij loopt u het risico dat u te weinig vergoed zal worden, omdat autodealers er niet om bekend staan erg gul te zijn. Daarnaast moet u dan een nieuwe, vaak te dure, auto kopen. Om deze reden is het aan te raden niet zelf een advertentie te plaatsen of een autodealer te bezoeker, maar kunt u beter uw Volkswagen Transporter verkopen via de website van Bedrijfsautoverkopen, te vinden op http://www.bedrijfsautoverkopen.org/.  Bedrijfsautoverkopen is gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsauto’s en weet daardoor exact welke prijs je dient te ontvangen. Hier kunt u dus met een gerust hart uw Volkswagen Transporter verkopen. Het maakt hierbij niet uit of de auto al volledig is afgeschreven, hoeveel kilometers de auto heeft gemaakt of wat voor schade de auto heeft. Door alle ervaring die het bedrijf heeft opgedaan zijn ook alle andere bijkomende zaken die horen bij een Volkswagen Transporter verkopen, zoals het laten ophalen van de busjes en het overdragen van het papierwerk, binnen een mum van tijd geregeld. Al het vervelende werk wat dus normaalgesproken gepaard gaat met een Volkswagen Transporter verkopen zal u uit handen worden genomen waardoor u meer tijd overhoudt voor de zaken die er voor uw bedrijf meer toe doen. In andere woorden, een Volkswagen Transporter verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Verschillende soorten van de Volkswagen Transporter verkopen.

Er zijn veel verschillende types en modellen van de Volkswagen Transporter. Verkopen is bij Bedrijfsautoverkopen mogelijk voor elk type en model. Het eerste type Volkswagen Transporter die op de markt verscheen in 1950 was de T1. Door de jaren heen is Volkswagen geëvolueerd van de T1 naar de T6, waarbij elke keer het design iets moderner werd en de motor krachtiger en zuiniger. Inmiddels zijn we aanbeland bij de T6. Binnen de T6 bestaan echter een hoop verschillende modellen zoals de Nieuwe Transporter, de Transporter Dubbele Cabine, de Transporter Kombi, de Transporter Pick-up Enkele cabine, de Transporter Pick-up Dubbele cabine, de Transporter Chassis Enkele cabine en de Transporter Chassis Dubbele cabine. Elk van deze modellen heeft zijn eigen voordelen en zwaktes. Zo is de Pick-up meer geschikt voor het vervoer van ruwe goederen zoals grind, zand en kiezelstenen, zal de Transporter Dubbele Cabine beter uitkomen voor bedrijven waarin het van belang is dat de goederen die vervoerd worden niet blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden en is de Transporter Kombi ontworpen voor personenvervoer. Bedrijfsautoverkopen maakt echter geen onderscheid tussen deze modellen. Ongeacht het model van de Volkswagen Transporter, verkopen zal ongetwijfeld lukken via Bedrijfsautoverkopen. Een Volkswagen Transporter verkopen zit Bedrijfsautoverkopen namelijk in het bloed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn