Voor elk product bieden we de juiste verpakkingen

Als fabrikant of groothandelaar moet u uw producten natuurlijk veilig en duurzaam verpakken. Het meest gebruikte materiaal is karton want dit is een stug maar ook flexibel product dat tevens recyclebaar is. Als u verpakkingen zoekt dan komt u al vrij snel bij kartonnen dozen uit. wij verkopen deze verpakkingen in alle soorten en maten. Sommige dozen kunt u zelfs laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens en logo. Andere verpakkingen zijn wat simpeler qua opzet en zijn daarom voor transport overzee of van en naar groothandelaren zeer welkom. Wat de reden dan ook mag voor het gebruik van verpakkingen, bij ons bent u aan het juiste adres als u ze vanaf 1 stuk per bestelling wilt kopen. Wist u dat u onze verpakkingen geheel digitaal en dus online kunt bestellen? Kijkt u maar eens op pellikaan.nl en maak vandaag nog uw keuze. Afhankelijk van de door u gekozen verpakkingen leveren we binnen enkele werkdagen. Sterke nog, als u uit ons standaardassortiment kiest en u rond de bestelling voor 13.00 uur af, dan wordt het de volgende dag al bij u afgeleverd. Koopt u bijzondere dozen die we eerst nog op maat moeten produceren of moeten voorzien van uw gegevens, dan staat er een periode van 3 à 6 werkdagen voor. Hopelijk komt u nadien nog vaak bij ons terug en worden we uw leverancier van al uw verpakkingen en materiaal.

We kunnen uw verpakkingen direct met uw gegevens bedrukken

Niet alleen kunt u op ons rekenen als u verpakkingen wilt kopen. Want er komt natuurlijk nog meer bij kijken. Wat dacht u van:

  • Tape, plakband en elastieken,
  • En ook opvulmateriaal is belangrijk zoals piepschuim en folie,
  • Ook dispensers voor tape en folie kunt u samen met uw verpakkingen bestellen, er is altijd wel een dispenser binnen uw gewenste prijsklasse te vinden.

U kunt al deze accessoires direct mee bestellen, dat scheelt onder andere in de verzendkosten en natuurlijk ook in de tijd die u anders kwijt bent als u alles los van elkaar via uiteenlopende websites gaat bestellen. Misschien hebt u grote fabriek en worden vele voorwerpen automatisch ingepakt met behulp van moderne machines. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de dozen op maat worden aangeleverd, anders kunt u er niets mee beginnen en kan een machine zelfs vastlopen. Wij gaan zeer nauwkeurig te werk en u kunt dan ook direct met ons in contact komen. De snelste manier is in onze ogen de chatfunctie. Tijdens kantooruren kunt u via de website direct een medewerker van onze klantenservice aanspreken en tevens kunt u hen even opbellen. Heeft het niet een hele grote haast en kunt u wel enkele uren of dagen wachten? Stuur dan uw wensen via de mail of het digitale contactformulier naar ons toe.

Stel uw eigen verpakkingsmateriaal samen

Voor elke bedrijf hebben we passende verpakkingen. Voor een fabrikant of groothandel is de buitenkant niet zo belangrijk. Maar als u in uw eigen winkel de producten netjes wilt verpakken en aanbieden, dan kunt u de dozen door ons laten bedrukken met gegevens over het product en natuurlijk uw eigen bedrijfsgegevens. Zo is het zelfs mogelijk om cadeauverpakkingsmaterialen bij ons te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de dozen voor het kerstpakket. Vergeet ten slotte niet om onze site nauwkeurig te volgen. Zo leveren we regelmatig flinke kortingen op bepaalde materialen en kunt u de nieuwste producten als eerste in huis halen. Zeker als u ons volgt via de sociale media. Volg ons bijvoorbeeld via Twitter of Facebook en voeg ons gerust toe aan uw netwerk op Linked in. Lees ook : Over Pellikaan – Pellikaan Verpakkingen – Pellikaan Verpakkingen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn