Vul snel je tekort aan met een particuliere lening

particulier-geld-lenen - particuliere leningNiemand is veilig voor een ongeluk of een periode waarin het allemaal even tegenzit. Het leven kent pieken en dalen. Vaak maak je allerlei beslissingen op het moment dat je op de piek zit. Je koopt bijvoorbeeld een auto of een huis, je besluit om een kind te nemen of je boekt een dure vakantie. Al dit soort opties zijn mogelijk, want je hebt voldoende financiële draagkracht op dat moment. Maar het dal wacht en als je daar in terecht komt, dan kan het zo maar zo zijn dat je niet langer voldoende financiële draagkracht hebt om je situatie in stand te houden. Als je samen met je partner een huis koopt en je gaat scheiden, dan kan gebeuren dat je je huis kwijt raakt. Als je je baan verliest, dan heb je ook geen inkomsten meer om je levensstandaard te onderhouden. Vaak vragen zulke dalen om een zorgvuldige her evaluatie van je leven. Maar juist vanwege de financiële stress is een dergelijke evaluatie lastig. Wat je nodig hebt is een beetje ademruimte, een zogenaamde overbruggingsperiode. Een beetje financiële steun is dus altijd welkom. Hiervoor kun je onder andere kiezen voor een particuliere lening. Je leent dan van een particulier met vaak een redelijke rente. Je hebt dan in ieder geval voldoende geld en je kunt je dan met een betere focus richten op de toekomst. Soms is een bedrag van 1000 euro al welkom. Het kan ook zijn dat je een wat rianter geldbedrag nodig hebt. Voor zowel hoge als lage bedragen kun je een particuliere lening aanvragen. Je kunt via particulier-geld-lenen.nl op verschillende manieren een particuliere lening aanvragen. Meer over die manieren kun je hieronder lezen.

Een particuliere lening voor iedereen in geldnood

Via de bovenstaande website kun je als eerste geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit is verreweg de snelste manier om een particuliere lening te vinden. Je dient enige informatie over jezelf te geven en dan kun je met één druk op de knop de offerte aanvragen. De informatie die je paraat dient te hebben betreft de volgende zaken:

  • Het gewenste leenbedrag
  • Een indicatie van je netto maandinkomen
  • Wat je huidige dienstverband is
  • Waar je woont
  • Wat voor type lening je zoekt (particuliere lening of zakelijke lening)

Als je dit allemaal hebt ingevuld, dan kun je de offerte aanvragen. Je krijgt dan binnen korte tijd verschillende offertes in je inbox en je bent helemaal vrij om hier wel of niet op te reageren. Wat je ook kunt doen is de advertenties op de site bekijken. Er zijn verschillende advertenties te lezen van mensen die een particuliere lening aanbieden. Je kunt hier dan zelf op reageren. Soms betreft het officiële leeninstanties en soms zijn het gewoon particulieren die particuliere lening aanbieden. De bedragen die je kunt lenen en de bijbehorende rentes zullen verschillen. Kijk daarom altijd goed naar de details voor een particuliere lening die bij jou past. Tot slot kun je ook zelf een advertentie plaatsen met een oproep. Je kunt uitleggen waarom je geld nodig hebt en hoeveel. Tevens kun je direct aangeven of je werkt en hoeveel je maandelijks kunt terug betalen. Eventuele geldschieters kunnen dan contact met je opnemen.

Geld lenen zonder BKR toetsing?

Vaak is het lastig om geld te lenen, omdat je niet door de BKR toetsing komt. Daarom kiezen veel mensen er voor om particulier te lenen, want dan heb je niet met banken te maken en ook niet met BKR toetsingen. Dat maakt een particuliere lening voor veel mensen juist zo aantrekkelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn