Waar kunt u alles lezen over zoogdieren?

Binnenkort dan wil ik een les gaan geven over zoogdieren. Ik ben namelijk leraar in het basisonderwijs en wij hebben binnenkort een themaweek over dieren. Ik moet u zeggen dat ik eigenlijk helemaal niets weet van dieren, dus ik moest even goed aan de slag om te bekijken waar ik meer informatie kon vinden over dieren. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer op het internet kon gaan kijken naar de mogelijkheden om meer over zoogdieren te weten te komen. Het probleem van het internet is echter vaak dat je of sites vindt waar je veel te diepgaande informatie kunt vinden over zoogdieren, of dat je sites vindt die zo oppervlakkig geschreven zijn dat je bijna gaat afvragen wie dergelijke teksten toch geschreven heeft. Ik ben daarom lang gaan zoeken naar mogelijkheden om meer informatie over zoogdieren te weten te komen en ik heb gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van dierenwiki.nl kon gaan. Deze site had ik nog nooit eender voorbij zien. komen, maar ik was meteen fan van deze site. Als je namelijk op deze site gaat kijken, dan zie je dat je hier heel veel mogelijkheden kunt vinden om meer over zoogdieren te weten te komen. Ik heb daarom besloten dat ik mij niet alleen heel goed wilde gaan inlezen over zoogdieren voor mijn les over zoogdieren, maar dat ik de site ook heel goed kon gebruiken voor educatieve doeleinden. Ik kon de kinderen namelijk ook gewoon zelf laten lezen over zoogdieren via deze site. Het leuke aan deze site is namelijk dat je hier teksten kunt vinden die heel geschikt zijn voor kinderen. Het is daarom heel leuk om deze site even goed in de gaten te houden wanneer u ook meer over dieren in het algemeen of over zoogdieren in het bijzonder wilt weten. Aarzel daarom niet en kijk ook een keer op dierenwiki.nl. U zult zien dat u hier een schat aan informatie kunt vinden en dat u er zeker van kunt zijn dat deze tekst helder geschreven is. Dat is heel fijn want teksten die ellenlang zijn en die nergens over gaan zijn heel vervelend om te lezen. 

Op dierenwiki.nl leest u alles over zoogdieren 

Ik heb gemerkt dat deze site heel nuttig was voor de les die ik wilde gaan geven en ik ben daarom blij dat ik hier meer over zoogdieren ben gaan opzoeken. Ik heb de kinderen deze site ook laten gebruiken en iedereen vond dit een hele leuke site. Ik heb zelfs gemerkt dat kinderen later nog steeds op hun eigen telefoon over zoogdieren aan het lezen waren op deze site. Dat was leuk om te zien want nu wist ik zeker dat ik deze site vaker moest gaan gebruiken. 

Wilt u meer weten? 

Wilt u ook meer over dieren lezen? Dan kunt u:

  • Even naar dierenwiki.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan informatie kunt vinden 
  • Deze site delen met de kinderen die u iets over dieren wilt leren 

Ik ga dierenwiki zeker vaker gebruiken in mijn lessen.            

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn