Waarom wij de TimeXtender graag gebruiken

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren drie nieuwe vestigingen geopend en die lopen inmiddels heel erg goed. Dat was voor ons erg fijn om te merken omdat wij niet wisten of alles in goede banen geleid zou worden. Wanneer je je bedrijf gaat uitbreiden, is het namelijk altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je je bedrijfsdata overzichtelijk houdt. Dat klinkt misschien heel erg logisch, maar in de praktijk is dit een moeilijke opgave. Dit geldt zeer zeker in het geval waarin je op meerdere locaties werkt, zoals wij bij ons bedrijf doen. Vandaar dat wij een tijd geleden ook op zoek zijn gegaan naar software waarmee wij onze bedrijfsdata overzichtelijk konden houden. Wij hebben overal en nergens gezocht en wij hebben diverse programma’s uitgeprobeerd, maar wij vonden niet waar wij naar op zoek waren. Dat was frustrerend omdat wij wisten dat het programma dat wij zochten, sowieso moest bestaan. Toen wij echter een keer op het internet gingen kijken, kwamen wij terecht op een forum waar de gebruikers TimeXtender bespraken. Ik moet u bekennen dat ik op dat moment nog nooit van TimeXtender had gehoord, maar het was mij al snel duidelijk dat ik eens wat meer over TimeXtender zou moeten opzoeken. De voordelen die de mensen namelijk op dat forum bespraken waren precies de struikelblokken binnen onze bedrijfsvoering. Dat heeft mij er dus toe aangezet dat ik ben gaan kijken waar ik meer over TimeXtender zou kunnen vinden. Ik ben daarom even verder gaan googelen en al heel snel kwam ik terecht op de site van Provelu. Deze site is heel helder opgezet en binnen een mum van tijd had ik daarom de informatie over TimeXtender gevonden die ik nodig had. Ik had meteen in de gaten dat deze TimeXtender waarschijnlijk precies was wat wij nodig hadden.

Wij hebben inzicht in onze bedrijfsdata dankzij TimeXtender

Toen ik ook mijn collega’s liet zien wat de voordelen van TimeXtender waren, raakten zij ook meteen zeer enthousiast over dit product. Zij wilden er graag meer van weten en ik heb daarom gekeken hoe wij deze TimeXtender een keer zouden kunnen proberen. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen achter TimeXtender omdat wij ook nog een aantal andere vragen hadden. Wij hebben toen een heel vriendelijke medewerker te spreken gekregen die ons alles over TimeXtender heeft uitgelegd. Dat maakte het voor ons helemaal duidelijk dat dit het programma was waar wij mee zouden moeten gaan werken. Als je namelijk naar kwaliteit op zoek bent, dan is dit programma alles wat je nodig hebt. Wij hebben het daarom als heel prettig ervaren om door dit bedrijf geholpen te worden. Wij zijn daarom ook meteen op de officiële versie overgestapt en wij hebben de proef overgeslagen. Ons gevoel bij dit product was zo goed en de garanties waren zo overtuigend, dat wij ons geen twee keer achter het oor hoefden te krabben. Wij werken nu al geruime tijd met deze software en ik kan u zeggen dat wij ons geen beter programma hadden kunnen wensen.

Wij zijn uitermate tevreden over dit programma

Wij werken nu al geruime tijd met deze software en dat bevalt ons heel erg goed. Wij besparen onszelf heel veel tijd en bovendien hebben wij altijd inzicht in onze bedrijfsdata. Kortom:

  • wij bevelen dit programma van harte aan
  • wij werken met veel plezier met dit programma
  • wij hebben onze bedrijfsdata altijd helder voor ogen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Surf dan vandaag nog even naar Provelu.nl. Hier kunt u meer lezen over dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn