Wat is een NLP coach?

Eelcosmit - NLP CoachNLP coach staat voor iemand die coacht op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit houdt in dat iemand bijvoorbeeld wilt veranderen op het werk. Het gedrag dat iemand vertoont kan erop duiden dat het niet helemaal goed gaat op het werk. Dan is het belangrijk dat deze persoon hulp krijgt van een NLP coach. Een NLP coach gaat kijken naar hoe u communiceert met anderen en hoe u omgaat met anderen. Ook geldt dit voor uzelf. Als u namelijk niet goed weet hoe u zelf nadenkt en wat uw gedachtes betekenen, dan is het een goede zet om eerst dit aan te pakken. Een NLP coach helpt hierbij. Door verschillende technieken te gebruiken kan een NLP coach u heel veel leren over communicatie en ook over u zelf. Dit kunt u dan weer meenemen in uw werk of in andere aspecten van uw leven. Een NLP coach die in Nederland werkzaam is en regelmatig ingehuurd wordt door iemand is Eelco Smit. Hij is een NLP coach die u erbij kan helpen om uw gedrag, communicatie en andere zaken waar u problemen mee heeft te verbeteren. Hij kan u erbij helpen om bijvoorbeeld van bepaalde angsten af te komen. Daarnaast is het voor uw persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk om af en toe te reflecteren. Als u namelijk goed bewust bent van hoe u zich gedraagt en hoe u tegen anderen bent. U kunt het vergelijken met een psycholoog maar een NLP coach is toch wat anders. Een NLP coach gaat namelijk actief met u aan de slag voor één probleem en pakt deze aan. Een psycholoog gaat veel breder kijken. Dus als u een specifiek probleem heeft, dan kunt u bij de NLP coach terecht om het te gaan verwerken. Er zijn verschillende problemen waarbij u bij Eelco Smit, de NLP coach, terecht kunt. De volgende dingen komen vaak voor:

  • gedrag
  • vaardigheden
  • overtuigingen
  • identiteit
  • hoger doel

Met een hoger doel wordt bedoeld dat u misschien wel een doel in uw leven heeft waar u aan wilt werken maar het lukt niet. Een NLP coach kan u begeleiden om dit doel te kunnen bereiken. Eelco Smit is een expert coach en kan u adviseren over uw gedrag en andere aspecten, maar hij kan u ook gaan trainen. Als u bijvoorbeeld bepaalde vaardigheden wilt verbeteren dan kunt u ook bij Eelco terecht. Deze NLP coach kan u namelijk begeleiden tot het moment dat u uw doel, of goede vaardigheid heeft bereikt. Bent u benieuwd naar hoe deze coach te werk gaat? Ga dan naar zijn website. Hier kunt u al veel informatie vinden over zijn werkwijze maar ook de vragen die u al aan uzelf kunt stellen voordat u een afspraak gaat maken.

Een NLP coach inhuren

Op de website van Eelco Smit kunt u al veel informatie vinden waar u gebruik van kunt maken bij het verbeteren van uw gedrag of andere aspecten van uzelf. Het voordeel aan het inhuren van een NLP coach is dat hij zaken concreet maakt. Het is namelijk belangrijk om sommige dingen echt zwart op wit te kunnen bekijken. Vaak zijn er problemen die niet zo goed te beschrijven zijn of die niet goed uit te leggen zijn. Dan is het belangrijk dat mensen een NLP coach inhuren, zodat deze problemen wel duidelijk worden. Daarnaast heeft u ook een coach nodig om deze problemen te kunnen verwerken. Niet alleen gaat het om problemen, maar ook als u vaardigheden wilt verbeteren is het inhuren van een coach een goede optie. Als u bijvoorbeeld wilt spreken voor een groep mensen maar uw zelfvertrouwen laat dit niet toe, dan kunt u een coach vragen om het spreken in combinatie met zelfvertrouwen te verbeteren. Er zijn dus verschillende mogelijkheden bij een coach. Niet alleen kun je met een coach praten, zoals bij een psycholoog, maar u kunt ook echt technieken oefenen. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van uw leven en voor de mensen om u heen zal het ook opvallen dat u gegroeid bent.

Contact opnemen

Als u eenmaal besloten heeft om hulp in te roepen voor veranderingen in uw leven, dan kunt u het beste contact opnemen met NLP coach Eelco Smit. Als u naar de website gaat dan kunt u op het kopje “Contact” klikken. Hier vindt u een telefoonnummer dat u kunt bellen. Ook vindt u hier een contactformulier. Als u namelijk al meteen een afspraak wilt maken dan kunt u het beste dit formulier gebruiken. Hier kunt u namelijk invullen wat uw problemen of dingen zijn waar u het over wilt hebben met Eelco en wat u verwacht. Dan kan de coach hier naar kijken en zien wat hij voor je kan doen. Hij zal dan contact met u opnemen om verdere dingen te bespreken en eventueel een afspraak te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn