Wat zijn de voordelen van een goed CRM systeem?

Ons bedrijf heeft zich het afgelopen jaar gericht op het verhogen van de verkoop. Wij hebben namelijk een heel grote investering gedaan in onze site en wij wilden graag dat wij het aantal bestellingen dat wij via onze site binnenkrijgen, konden vergroten. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om een ander systeem te gaan gebruiken voor onze klantcontacten. Het is namelijk zo dat wanneer je altijd op zoek moet gaan naar nieuwe klanten, het veel werk is om nieuwe orders binnen te krijgen. Het is daarom belangrijk om het klantenbestand dat je ooit zorgvuldig opgebouwd hebt, goed te onderhouden. Wij zijn daarom ten eerste overgestapt op een nieuw CRM systeem. Wij hadden namelijk vaak problemen met ons oude CRM systeem en dat was iets waar wij heel erg van baalden. Klanten werden namelijk door dit CRM systeem benadeeld en dat was niet iets waar wij gelukkig van werden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed CRM systeem te vinden en ik kan u zeggen dat wij hier heel goed in zijn geslaagd. Dat is allemaal te danken aan het feit dat iemand ons tipte op het CRM systeem van de mensen van teamleader.nl. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik eerst nog nooit van dit bedrijf had gehoord, laat staan van het CRM systeem dat zij aanbieden, maar toen ik eenmaal op de site ging kijken, had ik meteen door dat ik hier heel goede zaken zou kunnen doen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om hier een goed CRM systeem te vinden en ik heb daarom meteen even contact opgenomen met iemand die bij dit bedrijf werkt. Ik wist namelijk niet helemaal wat ik moest gaan kiezen wanneer het ging over CRM en vandaar dat het mij goed leek om daar even met iemand over te praten die verstand van zaken had. Dat was een heel goede beslissing want ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk een heel goede keus heb kunnen maken en dat ik precies het CRM systeem heb kunnen vinden waar ons bedrijf naar op zoek was. 

Dit CRM systeem werkt heel goed

Het fijne aan het CRM systeem van dit bedrijf is dat het heel goed werkt en dat onze klanten meteen merken dat wij hen veel beter kunnen helpen. Hebben zij namelijk ooit een bestelling bij ons geplaatst, dan kunnen wij dankzij dit CRM systeem hun geschiedenis zo uit het systeem toveren. Dat is echt ideaal omdat het het contact met de klanten heel veel beter maakt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het feit dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. 

Wij raden dit bedrijf van harte aan 

Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf en wij raden iedereen teamleader.nl aan. Kortom:

  • Kijk een keer op de site van teamleader.be
  • Bekijk hier de vele mogelijkheden van dit bedrijf even 
  • Bekijk of u ook baat kunt hebben bij de systemen die zij aanbieden

Wij zijn blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf en wij hopen nog lang van onze investering te kunnen profiteren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn