Wc verstopt

Is uw wc verstopt? Dan is dat knap lastig. Zeker als u er maar een in huis hebt. En ook al hebt u er 2 of nog meer dan dat, de kans is groot dat die andere wc’s al snel verstopt raken als u niets aan de eerste doet. Een wc die verstopt is, is dan ook zeer vervelend en meestal ligt dit aan het riool waaraan het is aangesloten. In sommige gevallen kunt u dus niets aan een wc die verstopt is doen omdat er een hoop vuil en slib in het riool zelf terecht is gekomen. Zeker als dat niet meer bij uw woonerf ligt, dan kunnen de kosten flink oplopen. De gemeente moet er aan te pas komen en ga zo maar door. Maar soms is het enkel de directe leiding van de wc die verstopt is. Komt dat even goed uit! Maar ook dan kan de verstopping behoorlijk diep gaan. Een overstromende badkamer of toilet is wel het laatste dat u wilt overkomen. Soms kan het gaan om schoon water als het direct uit het toilet zelf komt, maar als er vuil en viezigheid uit het riool omhoog komt dan is een wc die verstopt is absoluut geen pretje meer. Is uw wc verstopt? Hebt u geen idee wat u kunt doen om dit probleem aan te pakken en houdt u niet zo van vieze handen krijgen? Dan geven we u groot gelijk. Besteedt u dit dan ook uit en delegeer het aan een gerenommeerd bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt. Weet u bij wie u moet zijn als u te maken hebt met een wc die verstopt is en maar niet oplost? Met Ontstoppingsbedrijf Twente. Natuurlijk is het voor ons wel zo prettig dat u woont in deze regio maar met hetzelfde gemak reizen we heel Nederland voor u door om de wc die verstopt is te ontstoppen. Daar doen wij helemaal niet moeilijk om maar houdt u dan wel rekening met het feit dat de voorrijkosten wat hoger uitvallen en het natuurlijk langer duurt om u te bereiken. Wilt u alvast meer weten? Kijkt u dan eens op onze website en vergeet ons niet te bookmarken. U weet immers nooit wanneer uw wc verstopt raakt. Kijkt u dus snel op ontstoppingsbedrijf.nu en leest u snel verder!

Is uw wc verstopt? Lees hier hoe u dit kunt oplossen

Een wc die verstopt is kan op diverse manieren door ons opgelost worden. als het riool zelf verstopt is, dan kunnen we langskomen met en hoge druk reiniger en vanuit de wc het riool ontstoppen. Het vuil komt dan in het reguliere riool terecht zodat het vervolgens netjes afgevoerd kan worden. mochten de problemen hardnekkiger zijn, dan hebben we een handige camera die we in het riool kunnen plaatsen om te zien wat er aan scheelt. Een wc die verstopt is, komt namelijk echt niet altijd door slecht onderhoud of doordat er dingen in terecht zijn gekomen die er niet in horen. De vier meest voorkomende oorzaken zijn onderstaande.

  • Een riool of wc heeft niet het enige leven. Slijtage is aan de orde van de dag. Het kan gaan barsten en het kan instorten met als gevolg een wc die verstopt is.
  • Verzakkingen, vaak veroorzaakt door slecht onderhoud.
  • Breuken, dit zijn al echt vergevorderde problemen met als gevolg dat buizen moeten worden vervangen.
  • Maar het kan ook een totaal andere oorzaak hebben. denkt u maar eens aan aardbevingen, in Groningen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Een wc die verstopt is kan in deze contreien zeker door een beving veroorzaakt zijn. maar ook de natuur kan tegenwerken. Hebt u veel bomen in de buurt? Dan kunnen hun wortels zelfs door de buizen heen groeien met als gevolg: een wc die verstopt raakt.

U leest het, de mogelijkheden zijn helaas eindeloos en daarom komen we altijd langs met een camera als het niet lukt om de buizen schoon te spuiten.

Gooi nooit eten of andere zaken door het toilet!

Natuurlijk kunt u er zelf ook voor zorgen dat uw wc niet verstopt raakt. En dat is door uw toilet veelvuldig te reinigen met producten zoals wc-eend en andere reinigers. Chloor heeft een goede uitwerking en net als andere type kalkverwijderaars. Verkalking kan namelijk tevens tot opstoppingen leiden omdat het water en vuil door een veel kleiner gat heen moet worden gespoeld. En ja, dan kan de boel ophopen, blijven hangen en ten slotte verstoppen. Zorg dus dat u onze site uit uw hoofd leert, houdt onze contactinformatie bij de hand en bel meteen als zich iets dergelijks voordat! We komen altijd zo spoedig mogelijk langs. Sterker nog, u kunt ons er ’s nachts voor wakker bellen. Een wc die verstopt raakt kan tot vervelende problemen in huis leiden, hoe moet u immers dan toiletteren? Een wc dat verstopt is kan in principe meteen worden doorgespoten. Als dat dus niet helpt, dan gaan we de camera gebruiken. is uw riool ernstig beschadigd? Dat is voor ons geen enkel probleem. Met het grootste gemak repareren we dit voor u. hebt u veel last van stank maar weet u eigenlijk waar dit vandaan komt? Dan kan er bijvoorbeeld een dier dood zijn gegaan in uw riolering of er heeft zich een ander probleem aangediend. Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij sporen dit in een mum van tijd voor u op. Laat het weten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn