We stellen een accurate aannemersselectie voor u op

Als u op zoek bent naar een aannemer om bijvoorbeeld een dakkapel in uw huis te bouwen of om een uitbouw te realiseren dan gaat u wellicht in de buurt op zoek. Maar is het niet veel verstandiger om een brede aannemersselectie te maken van aannemers uit het hele land? Dan kunt u beter vergelijken wat de kosten zijn, wat de kwaliteit is van hun reeds voltooide projecten en dus met wie u het beste in zee kunt gaan. Als u daarom naar een bemiddelaar op zoek bent die u daarbij kan helpen dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen een aannemersselectie op maat door aandachtig naar uw wensen te luisteren. Want de ene aannemer is misschien beter en goedkoper in het vervangen van een garage terwijl u een totaal ander aannemersbedrijf kunt huren voor de bouw van uw eigen droomhuis. Dit hangt allereerst af van uw wensen. Gaat het om de bouw van een grote villa met alles er op en er aan? Dan bent u bereid om wat dieper in de buidel te tasten. Er zijn daarnaast minder aannemers in Nederland te vinden die een dergelijke klus op zich kunnen nemen, zeker als u het vergelijkt met het aantal dat u kunt vinden voor de verbouwing van uw keuken of badkamer. Een aannemersselectie moet daarom op maat gemaakt worden en we hopen dat u eens op onze website kijkt, bban.nl, want daar zult u zien dat u qua bouwbegeleiding waaronder het maken van een aannemersselectie met professionals te maken krijgt.

Dankzij een aannemersselectie kunt u een weloverwogen keuze maken

Een aannemersselectie is voor ons uiteindelijk slechts een van de vele werkzaamheden die wij verrichten. Het is belangrijk dat u nadenkt over de juiste aannemer omdat u de klus in een keer wilt klaren. Of beter gezegd: u wilt dit zodanig delegeren dat u er geen omkijken meer naar hebt terwijl het wel wordt uitgevoerd als u voor ogen hebt. Omdat de aannemersselectie een van de eerste problemen is naast de aanvraag van een bouwvergunning kunnen we het ons goed voorstellen dat u erg veel stress hebt. Het is ook heel wat om een eigen huis te laten bouwen of verbouwen, ongeacht de grootte van het project. Want het zal te allen tijde een flinke investering zijn. Daar hebben we erg veel begrip voor en daar passen we de aannemersselectie ook zeker op aan. Wat kunt u van ons verwachten inzake de aannemersselectie?

  • U ontvangt offertes van hoofdaannemers, leveranciers en/of onderaannemers,
  • We geven u gunningadvies,
  • We kunnen voor u onderhandelen met de gekozen aannemers en leveranciers,
  • En we kunnen de contracten vastleggen en het werk controleren.

Naast het maken van een aannemersselectie helpen we u tevens bij de aanvraag van vergunningen, de controle over de bouw en ook de nazorg kunt u aan ons uitbesteden. U hoeft deze stressvolle klus niet eens zelf mee te maken want wij houden graag voor u een oogje in het zeil.

Het bouwen van een eigen huis komt nu wel erg dichtbij

Hebt u nog vragen over onze werkzaamheden? Wilt u graag een aannemersselectie opvragen of de gehele bouwbegeleiding aan ons overlaten? Kom dan eens langs op kantoor in Amersfoort. Maak een afspraak per telefoon of e-mail, we nodigen u graag uit voor een kopje koffie. Ook via de sociale media kunt u ons vragen stellen dus vergeet niet om ons te volgen via bijvoorbeeld Twitter en facebook. Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij de markt als geen ander en zult ook uw project met verve worden voltooid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn