Wie kan voor u zorgen dat de bouwlogistiek op rolletjes loopt?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren plannen gemaakt om een nieuw kantoor te bouwen. Wij hebben namelijk gemerkt dat ons oude kantoor een grote treurnis is om in te werken en daarom hebben wij gekeken of wij dit pand konden slopen en een nieuw pand konden laten zetten. Wij hebben toen gemerkt dat dat niet eenvoudig zou worden. Wij werken namelijk in de binnenstad en dat houdt in dat je je werkzaamheden heel goed moet plannen wil je alles een beetje soepel laten verlopen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een expert te vinden die wij konden vragen voor de bouwlogistiek. Wij hebben namelijk gemerkt dat het goed zou zijn om dit aan een expert uit te besteden omdat wij hier zelf niet de juiste capaciteit voor hadden. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden vragen om de bouwlogistiek voor ons uit te voeren en wij hebben toen op het internet gekeken naar de mogelijkheden die wij hier konden vinden. Wij hebben gemerkt dat wanneer wij even naar de site van tiqit.nl zouden gaan, wij daar heel veel opties konden vinden. Wij hebben gezien dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je met professionals gaat werken. Deze mensen hebben op hun site heel veel interessante informatie gepost over hun bouwlogistiek en wij hebben deze info even goed doorgenomen. Toen waren wij het er snel over eens dat wij graag met deze mensen een keer wilden gaan praten om onze wensen te bespreken en om te zien hoe zij ons konden helpen. Wij hebben toen gemerkt dat zij er alles aan doen om over ieder onderdeel van je hele project goed na te denken. Je merkt ook meteen dat deze mensen heel veel ervaring hebben wanneer het gaat over bouwlogistiek en daarom hebben wij ook met veel plezier met deze mensen samengewerkt. Wij hebben gemerkt dat zij ons heel goed konden helpen en wij zijn blij dat wij hen hebben ingeschakeld om onze bouwlogistiek uit te voeren. 

Onze bouwlogistiek was tot in de puntjes verzorgd

Wij hebben gemerkt dat wanneer je met tiqit.nl gaat samenwerken, je er zeker van kunt zijn dat je heel goed geholpen wordt. Deze mensen hebben ons als geen ander weten te helpen met de bouwlogistiek. Wij hebben gezien dat zij werkelijk met alles rekening hielden en dat zij heel goed waren in het bedenken van alternatieven wanneer iets niet helemaal volgens planning verliep. Door de bouwlogistiek van dit bedrijf, hebben wij daardoor helemaal geen vertraging opgelopen en dat heeft ons dus heel veel geld bespaard. 

Wilt u meer weten?                                                

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar tiqit.nl te surfen 
  • Te lezen hoe dit bedrijf voor u aan de slag kan gaan 
  • Een keer een gesprek in te plannen met deze experts 

Wij zijn blij dat wij ons project zo voorspoedig hebben kunnen uitvoeren. Dat was zonder de mensen van tiqit.nl nooit gelukt.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn