Wilt u een bedrijfsuitje in Twente plannen?

Wij gaan ieder jaar met ons bedrijf een dag op pad omdat wij het belangrijk vinden dat wij elkaar niet alleen maar op het werk zien. Het is ook goed voor het team om leuke dingen met elkaar te doen en daarom sparen wij ieder jaar kosten noch moeite om een uitje te plannen. Dat jaar was het aan mij de beurt om een uitje te plannen en ik ben gaan kijken wat wij zouden kunnen gaan doen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijfsuitje in Twente te plannen. Ik ben namelijk in deze streek opgegroeid en ik wist dat heel veel van mijn collega’s graag een keer naar dit gebied toe wilden gaan. Ik heb gekeken waar je moet zijn wanneer je een bedrijfsuitje in Twente wilt inplannen en ik heb toen gezien dat wanneer je even naar de site van twentskwartiertje.nl gaat, je al heel snel heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. Ik heb de mogelijkheden van deze site even goed doorgenomen en ik heb toen gezien dat als je ergens een goed bedrijfsuitje in Twente wilt inplannen, je dat het beste via de site van twentskwartiertje.nl kunt doen. Deze site heeft echt alles om een leuke dag te beleven en het leek mij daarom goed om meteen maar even contact met de mensen van deze site op te nemen om te horen wat zij allemaal voor mij konden doen. Ik heb toen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn gekregen die mij verteld heeft wat de mogelijkheden allemaal waren wanneer ik een leuk bedrijfsuitje in Twente wilde inplannen. Ik heb toen aangegeven dat wij graag een goed gevuld programma wilden beleven. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om iets actiefs te gaan doen tijdens het bedrijfsuitje in Twente en wij hebben ook gekeken naar mogelijkheden om iets te eten aan het eind van de dag. Als je je bedrijfsuitje in Twente plant via de mensen van twentskwartiertje.nl weet je zeker dat je een goede dag gaat beleven. De mensen die hier werken doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben daarom geen seconde spijt gehad van het feit dat wij deze mensen benaderd hebben voor een bedrijfsuitje in Twente.

Ons bedrijfsuitje in Twente was heel erg leuk

Wij hebben ons bedrijfsuitje in Twente inmiddels alweer achter de rug en ik kan u vertellen dat wij heel blij zijn dat wij met de mensen van twentskwartiertje.nl zijn gaan werken want zij hebben ons een heel mooi bedrijfsuitje in Twente weten te bezorgen. Wij hebben dan ook niets te klagen. Sterker nog, wij zijn vol lof over de diensten die wij aangeboden hebben kregen van deze mensen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en wij zijn blij dat wij hier ons uitje gingen houden. 

Kijk ook nog even op de site

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, dan raad ik u aan om een keer:

  • Te gaan kijken naar de mogelijkheden van dit bedrijf
  • Te bekijken wat u hier allemaal aan uitjes aangeboden krijgt
  • Een reservering te maken via de site 

Kijk voor meer informatie ook nog even op twentskwartiertje.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn