Wilt u een foto voor linked in laten maken?

Ik heb vorig jaar te horen gekregen dat het bedrijf waar ik voor werkte, niet langer meer het hoofd boven water kon houden. Dat was een enorme klap voor mij want ik heb altijd met heel veel plezier voor dit bedrijf gewerkt. Ik moest dit dan ook even verwerken, maar toen heb ik ook meteen de schouders eronder gezet en ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om elders een goede baan te vinden. Ik was al aardig op leeftijd, dus ik moest zorgen dat ik een goede indruk kon maken op de bedrijven waar ik wilde solliciteren. Ik ben toen gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn LinkedInprofiel interessanter te maken. Als ik daar namelijk zelf naar keek, dan werd ik er niet warm of koud van en daarom ben ik gaan kijken hoe ik ten eerste een betere foto voor linked in kon laten maken. Een goede foto voor linked in is namelijk heel belangrijk en de  foto voor linked in die ik had, was zo armoedig dat ik zelfs nog niet in aanmerking zou kunnen komen voor vrijwilligerswerk. Ik ben daarom gaan kijken  waar ik een goede foto voor linked in kon laten maken. Ik ben werkzaam op kantoor en het leek mij daarom goed om een foto voor linked in te maken op mijn kantoor. Als je namelijk een foto in de kroeg op je profiel zet, dan lijkt het net alsof je liever niet aan het werk bent. Ik vind werken heel prettig en daarom wilde ik dit ook graag met mijn foto voor linked in uitstralen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een fotograaf wilde vinden die mij kon helpen aan een mooie foto voor linked in. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van jlf.nl kon gaan. Wanneer je op deze site gaat kijken naar de mogelijkheden die er zijn om een foto voor linked in te maken, dan zie je dat deze mensen heel veel mogelijkheden te bieden hebben. Ik heb daarom al snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij mij konden helpen en ik heb toen te horen gekregen dat zij een goede foto voor linked in konden maken. 

jlf kon voor mij een heel professionele foto voor linked in maken 

Ik wilde graag een goede foto voor linked in maken en ik heb gemerkt dat de mensen van jlf.nl precies weten hoe zij dat moeten doen. Ik had namelijk een veel te statisch idee, maar de mensen van jlf.nl konden mij heel goed vertellen hoe ik een actieve, doch spontane foto voor linked in kon laten maken. Ik heb daarom hun advies opgevolgd en  ik heb daardoor een heel mooie foto kunnen laten maken. Ik ben daarom zeer te spreken over de dienstverlening van deze mensen. 

Mijn profiel wordt heel goed bekeken 

Ik heb gemerkt dat sindsdien ik mijn nieuwe foto voor linked in gepost heb, ik heel veel meer bezichtigingen krijg op mijn profiel. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom ook blij dat ik deze site geraadpleegd heb. Kortom:

  • Ik heb hier een goede foto kunnen laten maken 
  • Ik maak nu een goede indruk met mijn profiel 
  • Ik heb inmiddels al  meerdere  uitnodigen voor sollicitatiegesprekken staan 

Kijk ook  nog even op jlf.nl voor meer informatie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn