Wilt u een ISO 27001 certificaat aanvragen?

Als u een bedrijf heeft dat met persoonlijke gegevens van klanten werkt, dan moet u kunnen garanderen dat u deze informatie vertrouwelijk kunt behandelen. U moet namelijk voorkomen dat er iets met deze gegevens gebeurt waardoor de klant misschien in de problemen kan komen. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken omdat wij u aan een ISO 27001 certificaat kunnen helpen. Wanneer u bij ons een ISO 27001 certificaat aanvraagt, zullen wij bij u komen kijken om te zien of u op de juiste manier omgaat met de gegevens van uw klanten en / of cliënten. Wij kijken of uw systemen op orde zijn, of uw beveiliging goed geregeld is of dat u hier nog iets aan moet doen om uiteindelijk het ISO 27001 certificaat te kunnen ontvangen. Mocht u daarom zeker willen zijn dat u op de juiste manier met de bescherming van uw cliënten hun persoonsgegevens omgaat, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Daar leggen wij u namelijk uit wat u allemaal van ons mag verwachten en hoe wij kunnen zorgen dat u uw systemen aan de eisen van het ISO 27001 certificaat kunt laten voldoen. Uiteraard kunnen wij u van advies voorzien zodat u goed kunt zien wat u nog moet doen om te zorgen dat wij u het ISO 27001 certificaat kunnen uitreiken. Wij willen u daarom vragen om een keer contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen heeft over uw systeem of over uw manier van werken. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen spreken.

Waarom is een ISO 27001 certificaat belangrijk?

Vandaag de dag zijn persoonsgegevens erg belangrijk, de bescherming van deze gegevens is nog vele malen belangrijker. Het is namelijk zo dat wanneer u niet goed met deze gegevens omgaat, u uw klanten in gevaar kunt brengen. De meeste bedrijven en particulieren willen daarom ook alleen maar zaken doen met een bedrijf dat haar ISO 27001 certificaat heeft gehaald. Wanneer u dus kunt laten zien dat u het ISO 27001 certificaat gehaald heeft, kunt u uw cliënten laten zien dat u goed met hun gegevens omgaat en dat zij niet bang hoeven te zijn dat deze zomaar op straat zouden kunnen komen te liggen. Dat straat een stukje professionaliteit uit en u zult zien dat uw klanten dat ten zeerste zullen waarderen.

Wilt u een aanvraag indienen?

Als u graag een aanvraag bij ons wilt indienen voor een ISO 27001 certificaat, dan kunt u even:

  • Naar onze site budgetcertificering.nl surfen
  • Bekijken wat wij hier aan informatie over het ISO 27001 certificaat gegeven hebben
  • Contact met ons opnemen om te horen hoe wij u kunnen helpen

Wij hopen dat wij u een beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen, dus wij hopen snel iets van u te mogen horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn