Wilt u gebruikmaken van slimme bouwlogistiek?

Wij hebben afgelopen jaar een groot bouwproject moeten starten omdat wij brand hebben gehad in ons oude kantoorpand. Deze brand heeft ons pand geheel verwoest en wij moesten daarom kijken hoe wij de schade konden herstellen. Wij hebben een kantoorpand op een heel moeilijke locatie in het centrum van de stad en dus moesten wij heel veel dingen goed regelen. Ten eerste moest het oude pand gesloopt worden, maar ten tweede moesten wij ook zorgen dat de bouw van het nieuwe pand in goede banen zou worden geleid. Wij hebben daarom besloten om geen risico’s te nemen en om iemand in te schakelen die voor ons de slimme bouwlogistiek op zich kon nemen. Wanneer je namelijk een expert vraagt om de slimme bouwlogistiek te regelen, kun je er zeker van zijn dat je niet de fouten maakt die iedere beginner maakt wanneer hij of zij voor het eerst gaat bouwen. In het kort is het namelijk zo dat wanneer je gebruik gaat maken van slimme bouwlogistiek, je er zeker van kunt zijn dat je project in goede banen wordt geleid. Vandaar dat wij ook graag wilden weten wie wij het beste konden inschakelen om voor ons de slimme bouwlogistiek te regelen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van bouwaanvoerders.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden voor mensen die een specialist zoeken op het gebied van de slimme bouwlogistiek en wij wilden daarom graag even met hen overleggen over hoe zij ons zouden kunnen helpen. Wij hadden al veel plannen liggen om het kantoor weer op te bouwen en wij wilden graag weten wat zij op het gebied van de slimme bouwlogistiek voor ons konden betekenen. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen je heel goed van dienst kunnen zijn en wij hebben een heel fijn gesprek kunnen voeren over de manier waarop zij ons bij zouden kunnen staan. Wij hadden daarom al heel snel besloten dat wij onze  slimme bouwlogistiek graag door hen wilden laten uitvoeren want deze mensen zorgen er altijd voor dat alles op zijn pootjes terecht komt. Dat was exact wat wij graag wilden en wij hebben daarom ook meteen het volste vertrouwen in deze mensen gehad. 

Onze slimme bouwlogistiek was zeer goed geregeld

Wij hebben uiteindelijk ons nieuwe kantoor kunnen laten bouwen en dit is allemaal uitzonderlijk goed gegaan. Wij hebben gemerkt dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat wij geen vertraging opliepen en de planning was daarom altijd fabuleus te noemen. Deze mensen hebben alles perfect laten verlopen en wij hebben daarom ons kantoor op tijd kunnen afkrijgen en dus ook geen vertraging opgelopen. 

Wilt u meer weten? 

Als u ook gebruik wilt maken van de slimme bouwlogistiek van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar bouwaanvoerders.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u kunnen helpen 
  • Een afspraak met deze specialisten inplannen 

Ik hoop dat u hier net zo goed geholpen gaat worden als dat wij geholpen zijn. Dan komt uw project namelijk ook altijd op zijn pootjes terecht.    

Lees meer…                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn