Wilt u geld besparen? Kies dan voor tweedehands software!

Ons bedrijf moest afgelopen jaar moderniseren, maar omdat wij niet een heel ruim budget hadden om fors te investeren moesten wij op zoek naar slimme manieren om ons bedrijf toch weer up to date te brengen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om goedkopere software te kopen. Wij hadden namelijk dringend behoefte aan betere software, maar wij hadden niet helemaal helder voor ogen hoe wij dit voordelig konden aanschaffen. Wij hebben daarom gekeken of wij een mogelijkheid konden vinden om bijvoorbeeld tweedehands software te kunnen kopen. Dat bleek een gouden greep te zijn want als je namelijk op zoek gaat naar tweedehands software, dan merk je al snel dat je heel veel mogelijkheden hebt. Om misverstanden meteen even uit de wereld te helpen, wil ik hier meteen vermelden dat wanneer ik het heb over tweedehands software, ik het niet heb over illegale software. Op de een of andere manier denken veel mensen dat wanneer ik het over tweedehands software heb, ik het heb over criminele praktijken. Dat is echt het laatste wat ik zou willen en ik heb het dan ook nadrukkelijk niet over illegale software of programma’s wanneer ik het over tweedehands software heb. Waar heb ik het dan wel over? Welnu, dat leg ik u graag even uit. Toen wij namelijk gingen zoeken hoe wij geld konden besparen, hebben wij een site gevonden waarop wij tweedehands software konden kopen. Dat sprak ons meteen heel erg aan omdat wij op deze manier namelijk veel geld konden besparen zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit van de programma’s die wij zouden gaan gebruiken. Dat was voor ons dus reden genoeg om heel blij te zijn met wat wij vonden op het internet. Wij kwamen namelijk op de site van softtrader.nl terecht en deze site bood ons heel veel mogelijkheden. Wij hebben gekeken wat deze site ons allemaal te bieden had en wij hebben toen gezien dat je hier voor een goede prijs tweedehands software kon kopen. 

Deze tweedehands software is niet van nieuw te onderscheiden

Wij hebben uiteindelijk via de site van softtrader.nl goede tweedehands software gekocht en wij zijn nog iedere dag blij dat wij dit gedaan hebben. Je merkt namelijk geen verschil met nieuwe en tweedehands software waardoor je hier dus heel goede zaken kunt doen voor een heel goede prijs. Ik ben daarom heel blij dat ik niet meteen fors ben gaan investeren in nieuwe, maar dat ik gekozen heb voor tweedehands software. Wij hebben namelijk zo een groot deel van ons totale budget over weten te houden. 

Wat heeft u nodig? 

Mocht u ook nieuwe software nodig hebben, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar softtrader.nl te gaan kijken 
  • Te kijken of men hier nog een licentie te koop aanbiedt
  • Contact op te nemen met een van deze mensen om te horen wat zij voor u kunnen doen 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want zonder deze site hadden wij heel veel meer geld moeten uitgeven aan onze nieuwe programma’s en dat had niet betekend dat wij ook betere kwaliteit hadden ontvangen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn