Wilt u graag bekers ponsen laten?

Ons bedrijf moet een keer per jaar een grote hoeveelheid bekers ponsen. Vroeger deden wij dit altijd zelf, maar in de loop der jaren hebben wij de vraag naar deze bekers zo zien toenemen dat het voor ons bijna niet meer te doen was om het bekers ponsen zelf uit te voeren. Wij hebben daarom een keer gekeken of wij een bedrijf konden vinden die voor ons de bekers ponsen kon. Wanneer dit namelijk mogelijk was, zouden wij daar heel veel aan kunnen hebben en vandaar dat wij gekeken hebben waar wij iemand konden vinden die wij met een gerust hart onze bekers ponsen konden laten. Wij hebben lang gezocht omdat wij namelijk niet een heel ruim budget hadden. Dit betekende dat wij er alles aan moesten doen om iemand te vinden die wist hoe hij of zij bekers ponsen moest, maar die hier niet een vermogen voor zou vragen. Wij hebben even moeten zoeken, maar uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van flexwerf. Deze mensen moet je hebben wanneer je voor een goede prijs bekers ponsen wil laten. Het is namelijk zo dat je hier voor een heel goede prijs je bekers ponsen kunt laten. Wij lazen hier veel interessante informatie over op de site van dit bedrijf en vandaar dat wij gekeken hebben of wij misschien met deze mensen konden gaan samenwerken. Dat bleek het geval te zijn. Wij hebben hen gevraagd wat zij voor het bekers ponsen rekenden en toen wij hoorden welke prijs zij hier voor vroegen, waren wij meteen om. Wij wilden graag met dit bedrijf gaan werken en wij hebben hen daarom meteen een opdracht gegeven. Wij moesten de bekers zelf even leveren, maar dit was geen enkel probleem. De mensen van flexwerf konden meteen aan de slag gaan met het bekers ponsen en wij waren heel blij dat wij een oplossing voor ons probleem hadden weten te vinden. 

Het bekers ponsen wordt hier snel uitgevoerd 

Wanneer je de mensen van flexwerf inschakelt om al het werk voor je te doen, dan kun je er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Het is namelijk zo dat deze mensen werken met jongeren die graag willen werken. Als je hen dus bekers ponsen laat gebeurt dat goed, maar bovendien ook nog eens voor een lage prijs. Wij hebben zelfs geld van ons budget overgehouden en dat was iets wat wij niet hadden zien aankomen. Wij zijn dus blij dat dit bedrijf voor ons bekers ponsen ging en wij zijn dan ook van plan om dit bedrijf vaker in de arm te nemen. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij zijn heel erg goed geholpen. Mocht u ook een opdracht voor hen hebben dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken 
  • Te bekijken wat men allemaal voor u kan betekenen 
  • Vandaag nog een offerte aan te vragen

Ik hoop dat ik u een goede tip heb weten te geven. Kijk voor meer info even op flexwerf.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn