Wilt u uw eigen petten bedrukken?

Hoe een bedrijf het best kan adverteren is een vraag waarop het antwoord constant blijft veranderen. Maar er is een overtuiging met betrekking tot dit onderwerp waar iedereen het over eens is, gezien worden is belangrijk. Vaak maakt het niet uit hoe of waar, als uw bedrijfsnaam of logo maar vaak genoeg waargenomen wordt heeft dit altijd positieve gevolgen voor uw winst, omzet en bekendheid. Het onbewustzijn in het menselijke brein zorgt ervoor dat er bij het maken van een keuze altijd gekozen wordt voor hetgeen wat bekend voorkomt. Dus of mensen zich nou heel bewust zijn van het waarnemen van een bedrukte pet met uw bedrijfsnaam erop of niet, het blijft ze toch bij als ze later een keuze moeten maken tussen een aankoop bij uw bedrijf of bij een soortgelijke concurrent.

Petten bedrukken bij dereklameshop.nl

Als u de bekendheid en verkoop van uw bedrijf een boost wil geven is het een slimme zet om naamsbekendheid te werven via bedrukte kledingstukken. Als veel mensen iemand zien met een pet met jouw bedrijfsnaam erop is dit goede en toch goedkope marketing. Bij de reklameshop.nl kunt u zelf petten bedrukken met de naam van uw bedrijf, een quote of een logo. Maar u kunt ook andere kledingstukken laten bedrukken, zoals:

  • Bandana’s
  • Beanies
  • Bobhats
  • Fleecemutsen

Bij de reklame shop kunt u petten bedrukken tegen een redelijke prijs. Als u een groot aantal bedrukte petten bestelt bij de reklame shop bent u goedkoper uit dan bij een kleiner aantal, dit is handig omdat u zo niet alleen geld bespaart maar ook zorgt dat er door een groter aantal petten dus ook meer zichtbaarheid van uw merknaam is. 

Eigen ervaring met petten bedrukken

Ik heb zelf een tijd geleden voor mijn personeel petten laten bedrukken met zowel het logo als een quote erop gedrukt staan. Dit was niet alleen een zet om de marketing van het bedrijf te verbeteren maar het was ook nog eens een goede actie om het personeel tevreden te houden en te belonen met een gratis cadeau dat tegelijkertijd ook het bedrijf ten goede doet. Ik merkte al snel dat het personeel heel blij werd van een cadeau van het bedrijf, het creëerde ook een soort onderlinge broederschap tussen de personeelsleden om allemaal dezelfde bedrukte pet met de bedrijfsnaam erop te dragen, twee vliegen in een klap dus. Maar belangrijker nog, ik merkte al na een week of twee dat onze omzet drastisch was gestegen sinds het uitgeven van de petten, hiervoor is het natuurlijk wel zaak voor de werkgever om ervoor te zorgen dat de petten er een beetje modieus uitziet zodat het personeel ze ook daadwerkelijk wil dragen. Maar bij de reklame shop bieden ze veel verschillende opties om de petten en bedrukking aan te passen naar eigen wensen, zo kunt u verschillende kleuren en lettertypes kiezen om ervoor te zorgen dat de petten perfect naar wens zijn. Kortom, ik zou de reklame shop aan alle bedrijfseigenaren aanraden die willen zorgen voor betere reclame en marketing terwijl ze ondertussen hun personeel een plezier doen met een cadeau van de zaak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn