Windschermen voor jouw tuin

Heb jij ook vaak last van wind rondom jouw huis? Dan zijn windschermen de ideale oplossing! Iedereen in Nederland kent het probleem eigenlijk wel, wil je lekker buiten zitten, waait het weer teveel. Dat is erg vervelend, want op die manier zullen we niet snel even gaan genieten van de buitenlucht. Aangezien we bijna allemaal eigenlijk al te weinig in de zon komen, is dat een probleem. Natuurlijk kun je buiten gaan sporten, dan houd je het wel warm, maar je wilt ook wel eens even lekker op je terras of in de tuin de krant kunnen lezen of met elkaar kunnen eten. Zonder dat meteen de pagina’s wegwaaien en je eten meteen is afgekoeld. Met windschermen kan dit allemaal. Deze zorgen ervoor dat je van de wind geen last meer hebt en dat is wel zo prettig. Op die manier kun je veel vroeger in het jaar en tot veel verder in het najaar genieten van de ruimte om je huis zonder dat je dikke kleren aan hoeft te doen en zonder dat je bijna wegwaait. Zelfs in de polders en aan de kust, plekken waar het eigenlijk altijd waait, wordt het op die manier prettig om even in het zonnetje te gaan zitten, ook als de temperaturen nog niet zo hoog zijn opgelopen. Dat maakt windschermen echt tot ideale producten.

Windschermen verkrijgbaar in verschillende varianten

Nu is het zo dat als je windschermen wilt gaan kopen, dat je uit verschillende varianten kunt kiezen. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de exemplaren van tentdoek, die vaak met stokken overeind wordt gezet en gemakkelijk mee te nemen. Nadeel hiervan is dat deze vaak niet heel stevig staan en dat de scheerlijnen nogal in de weg kunnen zitten. Voordeel is dan weer dat ze heel goed te verplaatsen zijn en dat je ze neer kunt zetten waar je maar wilt. Je kunt ook kiezen voor windschermen van glas, die op een vaste plek gemonteerd worden, bijvoorbeeld rondom je terras. Deze zijn erg stevig en bieden goede bescherming tegen de wind, maar het is natuurlijk jammer dat je ze alleen op die plek kunt gebruiken. Daarom zijn er nu ook modellen van glas verkrijgbaar die verrijdbaar zijn. Zo profiteer je van de stevigheid en de goede bescherming van de glazen variant en tegelijkertijd van veel flexibiliteit. Dat maakt deze windschermen voor velen tot echt een uitstekende keus.

PreMonta biedt uitstekende kwaliteit

Het zal dus duidelijk zijn dat deze glazen verrijdbare windschermen echt ideaal kunnen zijn, maar waar koop je die nu? Een uitstekende keus hiervoor is de zaak PreMonta. Zij zijn een echte specialist op dit gebied en je vindt bij hen alleen maar producten van een uitstekende kwaliteit. Zij hebben verschillende voordelen te bieden, namelijk:

  • profielen van RVS die in verschillende kleuren te leveren zijn
  • RVS en gehard glas is onderhoudsvrij
  • ranke profielen, voor optimaal zicht
  • gelaste verbinding, voor optimale stevigheid
  • mogelijkheid tot koppelen verschillende schermen

Je kunt bij PreMonta verschillende maten windschermen bestellen en door de speciale koppelstukken kun je deze zelf eenvoudig aan elkaar vastmaken. Dat betekent dat je iedere keer weer de meest ideale opstelling kunt bepalen en dat je veel flexibiliteit hebt tot het maken van hoeken. Bovendien kun je ze losgekoppeld gemakkelijker opruimen, omdat het geheel dan minder lang is. Het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas, wat ernstige verwondingen bij bijvoorbeeld omstoten voorkomt. Zo zijn er dus verschillende redenen om juist voor de windschermen van PreMonta te kiezen! Op hun website kun je meer informatie vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn