Zoekt u in Nijmegen een taxi?

Een ritje met de taxi kan levens redden. Want stelt u zich eens voor dat u laat in de nacht een café uitloopt, halfdronken, en besluit in uw auto te stappen. Hopelijk zijn er mensen om u heen die u dit afraden! Het is in ieder geval geen overbodige luxe om in Nijmegen een taxi te gebruiken. Dan weet u zeker dat u veilig thuiskomt. Ook al weet u daar de volgende dag helemaal niet meer van. Als u jong bent dan moet dat zeker zo nu en dan kunnen, vindt u ook niet? Afijn, als u in Nijmegen een taxi nodig hebt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want Citax Nijmegen Taxi is een taxibedrijf met ervaring. Wij kennen deze tweede stad van Gelderland op ons duimpje en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u er graag iets meer over lezen? Kijk dan snel op de website van Citax Nijmegen Taxi: citaxnijmegen.nl. Studenten zijn een relatief grote doelgroep. Maar ook ouderen, zakenlieden, mensen die snel naar een belangrijke afspraak moeten en mensen die slecht te been zijn zitten vaak verlegen om onze service. Is het niet heerlijk dat er een autobedrijf is dat u overal in Nijmegen met taxi kan rondrijden? Vergeet dan ook niet om ons telefoonnummer en websitenaam op te slaan in uw telefoon.

In Nijmegen een taxi nodig hebben

U wilt in Nijmegen een taxi bellen, hoe gaat u dan te werk? Pak uw smartphone en bel of met ons bedrijfsnummer of met het speciale 06-nummer. U krijgt hoe dan ook iemand van onze dienst aan de lijn zodat u snel kunt doorgeven waar u zich bevindt en hoe prangend uw situatie is. Wilt u direct vanuit Nijmegen de taxi laten komen of wilt u elders worden afgehaald? Want het is geen enkele moeite om u op te halen vanuit Velp, Arnhem of een andere plaats rondom Nijmegen. U kunt ook op onze Facebookpagina kijken. Daar vindt u handige feitjes en het laatste nieuws over Citax Nijmegen Taxi. Natuurlijk werken wij vooruit. U kunt zelfs een abonnement bij ons afsluiten. Gaat u bijvoorbeeld elke maandagavond naar het zwembad maar vindt u het vervelend om met nat haar op de fiets te stappen? Of wilt u na een lekker uurtje ontspannen zwemmen niet weer in het drukke verkeer terechtkomen? Dan is het geen slecht idee om met Citax Nijmegen Taxi af te spreken dat we u brengen en na afloop naar huis rijden. Ook voor singuliere afspraken bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u naar luchthavens in de buurt brengen zodat u nooit uw vliegtuig mist. Luchthavens zoals:

  • Schiphol,
  • Rotterdam,
  • Eindhoven,
  • Maastricht
  • En over de grens in Düsseldorf.

Bel ons op en we staan binnen een kwartier bij u op de stoep

Bent u benieuwd naar de prijzen van Citax Nijmegen Taxi, dan kunt u op de website http://www.citaxnijmegen.nl/ kijken. Dit zijn indicaties, het gaat uiteindelijk om de hoeveelheid gereden kilometers. U kunt na afloop in cash betalen maar dat is wellicht wat uit de tijd. Daarom kunt u tevens via een pinapparaat betalen want al onze taxi’s zijn uitgerust met een draadloos pinapparaat. Het is overigens ook mogelijk om met uw credit card te betalen. Bent u benieuwd hoe de auto’s eruitzien? Dan kunt u op onze website diverse foto’s zien van onze chauffeurs in actie. De auto’s worden in onze eigen garage goed onderhouden en na elke rit volledig schoongemaakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn