Zonnepanelen collectief

Bongosolar - Zonnepanelen collectiefHebt u er weleens aan gedacht om zonnepanelen collectief te kopen? Dat heeft als groot voordeel dat u behoorlijk financieel kunt besparen op dit soort enorme uitgaves. Door zonnepanelen collectief te kopen en te gaan gebruiken bespaart u ten eerste op de aanschaf van deze panelen en ten tweede op de zal u het op uw energierekening terug kunnen zien. Zonne-energie is immers een manier van stroomwinning waar energiebedrijven geen prijs over mogen berekenen. Waarom zouden ze ook? U wekt het immers zelf op. De panelen liggen op uw dak en ze zijn simpelweg helemaal van u. Het enige probleem is dat panelen nog niet genoeg rendement opleveren om uw gehele huis 365 dagen per jaar te voorzien van stroom. In de lente en zomer gat dit misschien wel lukken, door de grote hoeveelheid zonlicht en het feit dat uw centrale verwarming niet aan hoeft. Maar het zal u verbazen hoeveel energie u eigenlijk verbruikt op dagelijkse basis. En dan hebben we het niet alleen over uw cv. Er zijn zo veel huishoudelijke apparaten en elektronische producten die vrijwel dag en nacht aan staan, het al u zeer verbazen hoeveel u al kunt besparen door er eentje in de nacht eens een keer uit te zetten. Maar deze tekst gaat over een zonnepanelen collectief. Een zonnepanelen collectief kunt u met medebewoners in uw straat oprichten. Misschien woont u in een vooruitstrevende wijk en wilt u een geheel zonnepanelen collectief oprichten. Dan hopen we dat u met ons in zee gaat. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op bongosolar.nl. Daar zult u een zonnepanelen collectief kunnen vinden dat u voor een zeer aanlokkelijke prijs kunt kopen. Want des te meer mensen inleggen, des te minder geld u kwijt bent. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Lees dan ook gauw verder, dan leggen we u alles uit over de optie om voor een zonnepanelen collectief te kiezen.

Zonnepanelen collectief opkopen

Een zonnepanelen collectief heeft dus als voordeel dat u zelf verantwoordelijk bent voor een groot gedeelte van uw energiewinning. En als u in de zomer te veel energie hebt, dan kan dit in sommige gevallen zelfs teruggestuurd worden naar de energiemaatschappij en daar houdt u dan een aardig zakcentje aan over. En als u dat allemaal doet, dan kunt u met uw straat of wijk de boel aardig gaan opknappen met het geld dat u bespaard. U staat hier natuurlijk helemaal vrij in wat u daar mee doet, als u maar weet dat u dankzij uw zonnepanelen collectief een hoop goeds doet voor u allen. En dan hebben we het niet alleen over geld, nee, er is een energie tekort in de wereld. Fossiele brandstoffen raken uitgeput. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en hier iets aan te doen. Bijvoorbeeld door een zonnepanelen collectief te starten. De zon en dus ook de Aarde hebben nog een behoorlijk lange weg te gaan. Zo rond de 4 miljard jaren. De zon kunt u dan ook het beste gebruiken als energiewinning. Het is dan ook vast en zeker zo dat het rendement van deze panelen in de toekomst enkel zal toenemen zodat iedereen met een zonnepanelen collectief vooruit kan zonder nog afhankelijk te zijn van andere manieren van stroom waardoor de Aarde nog meer fossiele brandstoffen zoals gas en olie kwijtraakt. Dat is vast en zeker ook iets dat u wilt voorkomen. En nu is daar deze mogelijkheid. Toegegeven, het zal aanvankelijk een kleine investering zijn maar die het u in een handomdraai terugverdiend. Zeker als u kiest voor een zonnepanelen collectief, dan zult u uw wijk zien opknappen. En dat voelt vast en zeker erg goed aan, en dan hebben we het niet alleen aan de zwaarte van uw portemonnee.

Hoe meer u koopt, des te hoger uw korting

Bij ons kunt u dus zonnepanelen collectief kopen. In bulk noemen we dit ook wel. Dat heeft als voordeel dat we u erg veel korting kunnen geven. Ook wij kopen onze zonnepanelen collectief in zodat we een korting krijgen op de inkoopsprijzen die we uiteraard hebben doorberekend in de verkoopsprijzen zodat u hier ook de vruchten van kunt gaan plukken. Op de website staat een handige rekenmachine waarmee u kunt berekenen hoeveel zonnepanelen u collectief moet gaan kopen voor het beste rendement en tevens de scherpste korting. U wilt immers ook geen zogenaamde overkill op uw dak. Met een gemiddelde van maar liefst een 8.4 weet u dat bij ons wel goed zit als u zonnepanelen als collectief aan wilt schaffen. Wellicht wilt u nadien ook wel een referentie schrijven of ons een cijfer geven zodat we nog hoger scoren en we kunnen leren van uw opbouwende kritiek. Bekijkt u ook eens de bedrijfsfilm die we geschoten hebben en terug is te vinden op onze website. Daar steekt u al erg veel van op. Zoals waarom een zonnepanelen collectief en briljant idee is. Hebt u verder nog vragen? Dan kunt u op diverse manieren met ons in contact komen:

  • U kunt ons even opbellen
  • Een e-mail sturen
  • Het online formulier invullen
  • Of ons via sociale media een bericht sturen. Zo kunt u ons via Facebook aanspreken en ons toevoegen op WhatsApp. Op deze manier zijn we niet alleen bereikbaar tijdens kantooruren maar zijn we minstens 60 uur per week bereikbaar! Dat is een uniek service dus maakt u hier optimaal gebruik van!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn