Bent u al overgestapt op adiabatische koeling?

Ik heb de opdracht gekregen om ons bedrijf minder vaste lasten te laten betalen en ik heb toen gekeken waar wij veel geld aan uitgaven. Dat bleek niet een lastige opgave te zijn want ik heb gezien dat wij een vermogen betalen aan de koeling van onze loodsen. Wij moeten namelijk zorgen dat het niet te warm wordt in onze loodsen en dus hebben wij daar grote koelsystemen aangebracht. Dit levert ons wel de gewenste temperatuur op, maar het zorgt ook dat wij voor een vermogen aan energie gebruiken en daar wilden wij graag iets aan doen. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren om dit te veranderen en wij hebben toen gemerkt dat wij eens moesten gaan kijken naar de mogelijkheden van adiabatische koeling. Wij hebben namelijk gezien dat steeds meer bedrijven de overstap maken naar adiabatische koeling omdat dit heel veel duurzamer is dan de oude koelsystemen. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij een partij konden vinden die ons meer over adiabatische koeling kon vertellen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Oxy-Com.com konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden wanneer het gaat over adiabatische koeling en wij hebben daarom de site van deze mensen met veel interesse doorgenomen. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier gaat kijken naar de mogelijkheden, je er zeker van kunt zijn dat wanneer je adiabatische koeling laat aanbrengen, je heel veel geld kunt besparen. Ik heb gelezen dat de besparing meer dan 90 procent kan worden en dat was natuurijk iets waar ik graag meer over wilde weten. Ik kan u daarom aanraden om ook eens te kijken of adiabatische koeling ook iets voor u is omdat u zult zien dat u hee veel geld kunt besparen wanneer u de overstap maakt naar adiabatische koeling. Ik heb daarom gelijk even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor mij konden doen. Ik heb toen een aardige medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren die men mij hier te bieden had. 

Bent u al overgestapt op adiabatische koeling?

Wij besparen veel geld dankzij onze adiabatische koeling

Wij hebben uiteindelijk een berekening laten maken en wij hebben gemerkt dat wanneer je op adiabatische koeling overstapt, je deze kosten al heel snel kunt terugverdienen. Mocht u daarom ook graag gebruik willen maken van adiabatische koeling, dan kunt u altijd even naar de site van Oxy-Com.com surfen. U zult zien dat deze mensen u heel goed van dienst kunnen zijn en dat men er alles aan doet om te zorgen dat u ook snel de overstap kunt gaan maken. 

Hadden wij dit maar eerder gedaan 

Wij zijn blij dat wij nu veel minder vaste lasten hebben en wij betreuren het nu dat wij deze stap niet heel veel eerder hebben gemaakt. Kortom:

  • Wij zijn blij dat wij op adiabatische koeling zijn overgestapt 
  • Wij besparen nu heel veel geld 
  • Wij dragen ons steentje bij aan een duurzamere wereld 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Oxy-Com.com.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn