Bereik je streefgewicht met behulp van een voedingsdeskundige in Den Haag

Het is tegenwoordig niet altijd gemakkelijk om gezond te eten en op het juiste gewicht te blijven. Daar zijn veel redenen voor aan te wijzen en het heeft dan ook lang niet altijd simpelweg te maken met je eigen instelling. Als je een druk leven hebt, dan is het bijvoorbeeld lastig om de tijd te vinden om bewust na te denken over je voeding en het is helemaal lastig om gezonde maaltijden te bereiden. Als je in 10 minuten tussen de bedrijven door even snel wat moet eten, dan kun je niet uitgebreid een lekkere voedzame en gezonde maaltijd samenstellen. Als je dit vervolgens combineert met het feit dat de snelle ongezonde hapjes overal volop aanwezig zijn, dan is het niet zo gek dat men al snel verzandt in een neerwaartse spiraal van ongezond eten. Op het moment dat je eenmaal in die spiraal zit, dan is het lastig om daar weer uit te komen. Daar kun je dus wel wat hulp bij gebruiken. Gelukkig kun je altijd gebruik maken van de hulp van een voedingsdeskundige in Den Haag. Goed en gezond eten is namelijk niet moeilijk, maar je moet eerst wel even weten waar je op moet letten, wat je kunt eten en hoe je dat snel en eenvoudig kunt bereiden. Maar dat zijn eigenlijk allemaal externe elementen die ieder mens voor zichzelf ook wel kan bedenken. Maar het echte probleem zit vaak dieper verborgen. Er zijn immers ook bepaalde psychologische factoren die ervoor zorgen dat jij maar niet uit die neerwaartse spiraal kunt komen. Je hebt bepaalde eetgewoonten en die gewoonten zijn vaak gekoppeld aan allerlei psychologische oorzaken. Via een voedingsdeskundige in Den Haag kun je die psychologische oorzaken blootleggen en voor jezelf dus ook ontdekken waarom je eet wat je eet. Zodra je dat helder hebt, dan is het ook makkelijker om bepaalde patronen te herkennen. Zodra je patronen gaat herkennen, dan is het dus ook weer eenvoudiger om die patronen te doorbreken. Als je merkt dat je altijd onder bepaalde emotionele omstandigheden naar de snackbar gaat, dan ben je op den duur beter in staat om jezelf tegen te houden. Maar dat klinkt natuurlijk makkelijker dan het in werkelijkheid is. Daarom is de hulp van een voedingsdeskundige in Den Haag altijd welkom. Deze kan je begeleiden in het proces om weer in een opwaartse spiraal terecht te komen. Het hebben van patronen is op zich niet verkeerd, zolang die patronen maar zijn gekoppeld aan gezond eten en een goed gewicht. Dat is precies waar een voedingsdeskundige in Den Haag jou bij kan helpen.

Kom voor een voedingsdeskundige in Den Haag naar Matoeta

Ingrid Eijssink is een diëtiste die werkzaam is bij de praktijk Matoeta. Zij is een voedingsdeskundige in Den Haag en ze maakt onder andere gebruik van dieptepsychologie. Deze methode helpt je om onbewuste motieven bloot te leggen, zodat je je bewust wordt van je eigen:

  • Patronen
  • Keuzes
  • Motieven
  • Verlangens

Op het moment dat deze motieven of verlangens ten grondslag liggen aan verkeerde en ongezonde eetpatronen, dan kan de voedingsdeskundige in Den Haag je helpen om daar wat aan te doen. Tevens kan de voedingsdeskundige in Den Haag je helpen om bijvoorbeeld af te vallen door de juiste voeding te eten.

Leer meer over de werkwijze van Ingrid Eijssink via matoeta.nl

Als je meer wilt weten over de methodes van Ingrid Eijssink en hoe zij jou kan helpen met afvallen of gezonder eten, dan kun je altijd eerst even een bezoek brengen aan de website van matoeta.nl. Daarna kun je uiteraard ook contact opnemen met Ingrid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn