Permanente makeup

Heb jij wel eens de mogelijkheden van permanente make-up overwogen? Veel vrouwen vinden het prettig om mooi opgemaakt de deur uit te gaan, maar tegelijkertijd vinden ze het soms ook wel heel veel werk om zich iedere dag weer op te maken. Toch doen ze dit, omdat ze er graag verzorgd uit willen zien. En omdat ze bepaalde onderdelen van hun gezicht wat willen corrigeren, camoufleren of versterken. Maar hier hoef je niet iedere dag veel tijd aan kwijt te zijn, als jij kiest voor permanente make-up dan hoef jij niet langer elke ochtend lang voor de spiegel te staan, maar ben je gewoon in een paar tellen klaar. Ook hoef je dan ‘s avonds niet meer aan de slag te gaan met reiniger, om alles weer van je gezicht af te halen. Dat scheelt je iedere dag dus wat tijd en als je dit optelt, dan zul je zien dat je zo op termijn echt veel uren overhoudt voor het doen van andere dingen of gewoon wat langer slapen! Alleen daarom al is permanente make-up een aanrader!

Voordelen permanente make-up

Maar er zijn meer voordelen te noemen van het gebruik van permanente make-up. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat je er ieder moment van de dag verzorgd uitziet en jij je nooit meer druk hoeft te maken om het bij moeten werken van je eyeliner of je lipliner? Ook maakt het niet uit wat voor weer het is, ook als het echt Nederlands kikkerweer is zul jij geen last hebben van uitgelopen make up. Nee, alles zal mooi op zijn plaats blijven zitten. Je kunt dus ook zonder problemen gaan zwemmen en sporten en er toch op en top verzorgd uitzien. Ook is het geen probleem meer om een traantje te laten, de permanente make-up zal hier niet onder te lijden hebben. Er zitten dus echt veel voordelen aan het laten aanbrengen hiervan:

  • je bespaart tijd
  • je ziet er altijd verzorgd uit, ieder moment van de dag
  • slechte weersomstandigheden, sporten, zwemmen, het levert geen problemen op

Ideaal dus! En je bespaart op deze manier ook nog eens geld, want kijk eens hoe duur lipliners en oogpotloden bijvoorbeeld zijn en hoe vaak je hier nieuwe van moet kopen. Er is dus echt veel te zeggen voor het laten aanbrengen van permanente make-up.

Op welke plekken?

Op welke plekken in jouw gezicht kun je nu permanente make-up aan laten brengen? Meestal wordt er gekozen voor de ogen, de lippen en de wenkbrauwen. Dames die ooit teveel geëpileerd hebben en daardoor maar weinig haartjes over hebben, kunnen hun wenkbrauwen er op deze manier weer mooi vol uit laten zien. Dit is ook ideaal als jij van nature al heel dunnen wenkbrauwen hebt. Heb jij een litteken in je wenkbrauw? Dan kun jij deze ook camoufleren op deze manier. Bij de ogen wordt er met permanente make-up vaak een lijntje aangebracht tussen de wimpers, zodat het eigenlijk functioneert als oogpotlood of eyeliner. Door dit op de juiste manier en de juiste plek aan te brengen, kunnen kleine ogen ook groter er uit gaan zien, de ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Bij de lippen kunnen de lipcontouren worden bewerkt. Zo kan er bijvoorbeeld meer symmetrie gecreëerd worden of een vollere uitstraling. Ben jij geïnteresseerd hierin? Ga dan naar een echte specialist op dit gebied, zoals Schoonheidssalon Jarina. Hier beschikken ze over de juiste apparatuur en kennis om de permanente make-up goed en veilig aan te brengen. Op Jarina.eu kun je meer lezen over de mogelijkheden die deze techniek biedt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn