Seniorenstoel

Wanneer we wat ouder worden, gaat alles niet meer zo makkelijk. De senioren in onze samenleving kunnen daarom wel wat hulp gebruiken! Een seniorenstoel is daarin de eerste stap. Dankzij een goede stoel zit ook de oudere generatie heerlijk comfortabel; klaar om te genieten van de dag! Bent u op zoek naar een seniorenstoel? Kijk dan eens op http://www.deseniorenwinkel.nl/. Op deze site vindt u niet alleen stoelen voor ouderen, maar ook wandelstokken, looprekken, comfort bedden en nog veel meer! Een seniorenstoel van dit bedrijf heeft diverse voordelen:

  • Op maat gemaakt
  • Eigen bekleding kiezen
  • Ontzettend comfortabel

In de eerste plaats wordt iedere stoel op maat gemaakt. Daarbij kunt u denken aan de plaatsing van de kussens of de instelling van de armleuningen. U heeft de keuze uit verschillende modellen. De 1-moterige sta-op-fauteuil, beschikbaar in de maten small, medium en large, en de drie-moterige sta-op-fauteuil die op maat kan worden versteld. Bovenstaand bedrijf is expert in het aanleveren van gespecialiseerde stoelen die elektrisch verstelbaar zijn. Zo weet u zeker dat u altijd een meubelstuk koopt van de hoogste kwaliteit. De stoelen kunnen zowel in de winkel als thuis worden aangemeten. U bepaalt zelf de bekleding die u prettig vindt. U kunt kiezen voor bekleding die u vroeger ook had in uw favoriete stoel, of u kunt natuurlijk iets compleet nieuws proberen. Dit alles maakt dat een seniorenstoel gewoon ontzettend comfortabel is. U zult merken dat u weer met plezier in een stoel gaat zitten, waar dat voorheen mogelijk niet meer zo prettig was. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod. Ook vindt u daar een compleet overzicht van alle hulpstukken die bij de stoel worden aangeboden. Heeft u vragen over een aankoop, neemt u dan gerust contact op.

Seniorenstoel: extra functionaliteit

Bij de ontwikkeling van de seniorenstoel is rekening gehouden met extra functionaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaiplateau. Met dit draaiplateau kunt u de stoel gemakkelijk draaien, handig wanneer u visite heeft. In plaats van de stoel één kant op te richten, een beetje richting het midden van de kamer, is het nu heel eenvoudig om de stoel precies naar je gasten te richten. Dit helpt je ook bij het aangaan van een gesprek. Je maakt sneller contact en kunt de visite beter horen; je kijkt immers de goede kant op. Een tweede optie is een wielsysteem. Daarmee kunt u de fauteuil eenvoudig naar de juiste plek rollen. Niet langer hoeft u vrienden of familie te vragen om uw seniorenstoel te verplaatsen: u kunt dat nu eenvoudig zelf doen. Beide systemen kunnen gelijktijdig worden gemonteerd, maar zitten elkaar niet in de weg. Op het moment dat u de stoel draait, staat het wielsysteem uit. Wanneer u de stoel probeert te verplaatsen, zal deze niet om de haverklap draaien. Deze systemen kunnen optioneel aan uw stoel worden toegevoegd. U hoeft ze dus niet te nemen als u daar niet op zit te wachten. Omdat iedere stoel op maat wordt gemaakt, zijn de mogelijkheden er echter wel. Dat is voor veel senioren erg prettig!

Gezond en pijnvrij

Veel ouderen vinden het vervelend om in een te diepe stoel te zitten. Het kan problemen opleveren bij het opstaan en kan pijn doen. Met deze handgemaakte stoelen van De Seniorenwinkel zijn die problemen verleden tijd. De stoel helpt u bij het opstaan, waardoor u zonder pijn de fauteuil weer verlaat. Dat zorgt voor een gezond en pijnvrij leven, ook op latere leeftijd. Wilt u een seniorenstoel bestellen, of heeft u vragen over een bepaald model? Schroomt u dan niet om contact op te nemen via bovenstaande link!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn