Bescherm je huis met de juiste EPDM folie

Je staat er vaak niet altijd even goed bij stil, maar het is toch een wonder van de techniek dat we altijd droog zitten in huis. Hoe hard het buiten ook regent of stormt, we hebben er binnen nauwelijks erg in. Als het buiten als een malle tekeer gaat, dan kan dit volkomen aan ons voorbij gaan. Door de dubbele glazen en optimale isolatie horen we niks van wat er buiten gaande is en dankzij de EPDM folie van Inter Express zit je ook gewoon lekker droog. Maar dat is dus niet zomaar zo vanzelfsprekend. Om een dak 100% lekvrij te maken heb je inderdaad een folie nodig die alles helemaal dicht maakt. Er mag nergens meer een druppeltje doorheen kunnen lekken. In de huizen van vroeger had je vaak genoeg te maken met lekkage. Vooral de goedkopere huizen hadden vaak te kampen met lekkage en het opvangen van water met potten en pannen was dan ook aan de orde van de dag. Als we nog verder teruggaan in de tijd, dan was het al heel fijn als het binnen droog bleef als het een beetje motregende. Het dak was dan in ieder geval in staat om zulke minimale hoeveelheden water goed af te voeren. Maar men keek echt niet raar op als de boel begon te lekken bij noodweer. Dat is nu wel anders, want als het buiten stormt en pijpenstelen regent, dan verwachten we zeker geen lekkage. Mocht dat gebeuren dan hebben we de smoor in. Mocht je EPDM folie op je dak hebben, dan hoef je je echter helemaal geen zorgen te maken. Want met EPDM folie op je dak, kan het water er echt niet meer doorheen. Het is dan ook goed om te kiezen voor EPDM als je bezig bent met bijvoorbeeld het bouwen van een nieuw huis of een dankrenovatie. Als je EPDM folie op het dak plaatst, dan heb je meteen ook kwaliteit in huis. Verder is het ook goed om te weten dat je dan kunt bouwen op een zekere duurzaamheid. Het is om die reden dat Inter Express gewoon 15 jaar garantie geeft op de folie. De EPDM folie gaat namelijk minimaal 50 jaar mee, dus als alles goed wordt aangebracht, dan is er na 15 jaar sowieso niets met de folie aan de hand. Dat maakt dat een dergelijke garantie makkelijk te geven is.

Bestel de EPDM folie via de website van interexpress.nl

Mocht je EPDM folie willen bestellen, dan kun je terecht op de website van interexpress.nl. Hier kun je ook meteen vele andere artikelen bestellen. Hierbij kun je denken aan: 

  • EPDM stroken
  • EPDM dakpakket
  • Lijm en kit

Alles wat je nodig hebt om je dak te voorzien van een goede bescherming vind je dus bij deze winkel. Je kunt alles ook eenvoudig online bestellen, dus je hoeft verder ook niet naar een winkel te reizen

Doe het zelf of laat het aan de expert

EPDM folie is niet moeilijk aan te brengen, dus het is mogelijk om het zelf te doen. Maar je kunt het natuurlijk ook uitbesteden aan een expert. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn