Voorkom ongelukken en installeer een gasmelder

Als je thuis nog gas gebruik, dan is het zeker geen overbodige luxe om een gasmelder van allesveilig.nl te gebruiken. Als je bijvoorbeeld een cv ketel hebt die op gas werkt of een gaskachel, dan wil je wel dat je meteen in de gaten hebt wanneer er een gaslek is. Mocht je inmiddels zonnepanelen hebben of een warmtepomp, dan heb je wellicht nog steeds gas in de keuken bij het fornuis. Als je deze echter hebt vervangen door een inductieplaat, dan is je woning gasvrij en is een gasmelder dus ook overbodig.  Maar als je via de cv of het fornuis toch nog een gasbron in huis hebt en dus ook een gasaansluiting, dan is een gasmelder in huis wel zo veilig. Net zoals je waarschijnlijk ook een brandmelder hebt, zo is het ook zeer verstandig om een gasmelder te kopen. Dat is verder ook niet zo lastig, want je kunt altijd terecht op de website van allesveilig.nl. Hier kun je namelijk van alles bestellen om je woning veiliger te maken. Hierbij kun je denken aan: 

  • Rookmelders 
  • Brandblussers
  • Koolmonoxidemelders
  • kluizen 
  • Videobewaking

Dus of het nu gaat om de gevolgen van brand of juist om het beveiligen van je woning tegen ongenode gasten, je vindt de juiste artikelen op de website van allesveilig.nl. We leven nu eenmaal in een wereld waarin ongelukken kunnen gebeuren waarin niet alle mensen het even goed voor hebben met hun medemensen. Opportunisten mogen her en der graag een gratis graantje meepikken en dat betekent dat jouw spullen thuis niet zonder meer veilig zijn. Dus het beveiligen van je woning is meer dan alleen het plaatsen van een rookmelder en een gasmelder. Je moet ongenode gasten ook buiten houden met de juiste sloten, kluizen, alarmsysteem en/of videosystemen. Je kunt in dit soort van gevallen gewoon beter het zeker voor het onzekere nemen. Al is de buurt nog zo veilig, doe toch maar wel je deur goed op slot. En al beschik je over een moderne en hele vellige cv ketel, het is toch van belang dat je je woning goed beveiligd tegen een plotselinge gaslekkage. Je hebt daar zelf niet altijd erg in als je bijvoorbeeld ligt te slapen en dus is het fijn dat je dan een gasmelder hebt die jou op de hoogte stelt. Je voelt je in ieder geval een stuk veiliger in huis met al dit soort van voorzorgsmaatregelen. Dus kom snel langs op de website van allesveilig.nl en bestel alles wat je nodig hebt. 

Surf naar de site en bestel online jouw gasmelder

Het is geen probleem om naar een winkel te reizen als het gaat om je veiligheid. Maar als het online kan, dan is dat natuurlijk des te beter. Een gasmelder en ook alle andere artikelen die je vindt bij allesveilig.nl, kun je dus gewoon toevoegen een de winkelwagen en meteen online bestellen. Je hebt er dus niet meer voor nodig dan een computer met een internet aansluiting. 

Heb je vragen? neem dan vooral contact op

Het kan zijn dat je advies nodig hebt over het soort gasmelder dat je nodig hebt of wellicht heb je een andere vraag. In dat geval kun je uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van allesveilig.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn