Bezoek een fysio Capelle aan den IJssel om je weer gezond te voelen

Wanneer je op zoek bent naar een fysio in Capelle aan den IJssel, dan is het belangrijk om goed vooronderzoek te doen. Heeft het je voorkeur om iemand te vinden die niet alleen alle kennis en ervaring op zak heeft, maar verder kijkt dan de pijn alleen? Dan ben je aan het juiste adres bij belichaming.nl. Er vindt altijd een intake plaats, waar je aan deel kunt nemen met of zonder verwijzing van de huisarts. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden, zoals het volgen van:

  • Een consult in de praktijk
  • Een consult aan huis
  • Fysio fitheidstest
  • Fysio bewegingsgroep

Wat voor jou het beste wordt samen met deze fysio in Capelle aan den IJssel overlegd en besproken. Goed om te weten is trouwens dat deze fysio in Capelle aan den IJssel ook contracten heeft met verschillende verzekeraars. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor vergoeding? Vraag het deze fysio gerust.

Daarom kies je voor deze fysio Capelle aan den IJssel

Meer mensen dan je wellicht denkt kampen met lichamelijke klachten. Een goed voorbeeld hiervan is lage rugpijn. Er zijn ontzettend veel mensen die elke ochtend met pijn opstaan en ook weer met pijn het bed induiken. Een mogelijke oorzaak kan bijvoorbeeld gevonden worden in het werk. Wanneer je zwaar lichamelijk werk doet en doorlopend verkeerd tilt, kan dit een grote lichamelijke impact hebben. Misschien merk je het niet direct, maar pas na een aantal weken of maanden. En pijn is behalve vervelend, ook belemmerend. Zo kun je bijvoorbeeld ’s avonds niet meer de energie opbrengen om nog leuke dingen te doen, zoals een hapje eten buiten de deur. Of je raakt veel sneller geïrriteerd als mensen je wat vragen, waardoor je een minder leuk persoon bent geworden om mee om te gaan. Gelukkig zijn er opties om niet te hoeven blijven leven met rugklachten of andere lichamelijke klachten die je ervaart. Denk aan het hebben van nekpijn. Er is in de meeste gevallen professionele hulp beschikbaar om de klachten te doen verminderen, of zelfs helemaal te doen verdwijnen? Wil je dat ook? Dan is het overwegen waard om contact te zoeken met een fysio in Capelle aan IJssel, als je woonachtig bent in of rond deze plaats. Wat zeer aan te raden is, is om een fysio in Capelle aan den IJssel te zoeken die niet alleen kijkt naar het gedeelte van je lijf dat pijn doet, maar het lichaam als één geheel ziet. Een professional die de vinger op de zere plek drukt en je ook coping skills kan geven. Zo is meer dan eens lage rugpijn te linken aan het ervaren van stress. Je hebt het zelf misschien niet door dat je hier zoveel last van hebt, of juist wel. Je hoe dan ook een fysio in Capelle aan den IJssel nodig die naar het complete plaatje kijkt.

Vul direct de vragenlijst in

Waar je zo’n fysio in Capelle aan den IJssel kunt vinden? We stellen je graag voor aan Belichaming Fysiotherapie. Op de site belichaming.nl vind je naast verduidelijkende informatie, ook een afbeelding van een menspersoon die je kunt gebruiken om aan te geven waar je precies pijn hebt, of last van hebt. Zodra je dat hebt gedaan, dan kom je terecht in een vragenlijst. Het bestaat uit tal van vragen die allemaal met de pijn die je ervaart van doen hebben. Dat is erg handig om in te vullen, omdat de fysio in Capelle aan den IJssel zo al een goed beeld krijgt van wat er precies aan de hand is. Neem hier alle tijd voor en vul de vragen zo eerlijk mogelijk in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn