Contact opnemen met de klantenservice van Sarenza

Contact opnemen met de klantenservice van SarenzaMijn vriendin is altijd erg veel met mode bezig. Ze koopt graag nieuwe kleding en houdt altijd de laatste trends bij. Ik vind het af en toe vervelend dat ze daar veel tijd en geld aan besteed, maar ik vind het fijn als ze zich goed kleed. Ik vind niet altijd dat haar kleding keuzes mooi zijn, maar meestal ziet ze er erg goed uit. Haar vriendinnen zeggen altijd dat ze een erg goede smaak heeft en geven haar vaak complimenten over haar kleding keuze. Ik weet dat ze vroeger het liefste een baan wilde in de modewereld, maar gelukkig is ze erg blij met haar huidige baan. Ze weet dat het moeilijk is om een baan in die wereld te vinden, maar heeft het erg naar haar zin op de marketingafdeling waar ze nu werkt. Vorige week was haar verjaardag en ik vroeg haar wat ze voor haar verjaardag wilde hebben. Ze had een paar laarzen gezien op Sarenza en vroeg aan mij of ik die voor haar wilde kopen. Ze had mij een link naar de pagina gestuurd, zodat ik gemakkelijk de laarzen kon bestellen. Het pakketje kwam een paar dagen voor haar verjaardag binnen en ik gaf haar het cadeautje op haar verjaardag. Die dag kreeg zij dezelfde laarzen ook van een vriendin. Ze had tegen haar vriendin gezegd dat ze deze laarzen erg mooi vond en ze graag wilde hebben voor haar verjaardag. Haar vriendin had niet gehoord dat ze het cadeautje aan mij zou vragen en had ze ook voor haar gekocht. Nu moesten we contact opnemen met de klantenservice van Sarenza om de laarzen terug te sturen. De klantenservice van Sarenza zou kunnen helpen met het retourneren van de artikelen.  

Het nummer van de klantenservice van Sarenza online gevonden

Aangezien ik het cadeautje gekocht had, wilde ik contact opnemen met de klantenservice van Sarenza. Ik vond niet dat mijn vriendin dit moest doen, want ik had haar de laarzen cadeau gedaan. Ik had nog nooit eerder iets gekocht op de website van Sarenza en had moeite om het nummer van de klantenservice van Sarenza te vinden. Gelukkig kwam ik de website https://deklantenservice.nl/sarenza/ tegen. Ik las op de website waarvoor je contact kan opnemen met de klantenservice van Sarenza en welk nummer je kan bellen. Ik vond op de website ook een de volgorde van het keuzemenu, zodat ik niet een keuze menu door hoefde om de juiste persoon te spreken. Aan de medewerker van de klantenservice legde ik uit dat ze de laarzen ook van iemand anders had gekregen en ik vroeg of ik ze terug kon sturen. Gelukkig was dit geen probleem en ze legde mij uit wat ik allemaal moest doen om het artikel te retourneren. Het retour sturen van een artikel was erg gemakkelijk en ze zouden het bedrag terugstorten op mijn rekening.

Gemakkelijk nummers vinden van bedrijven  

De volgende dag herinnerde ik mij dat ik ook contact moest opnemen met de klantenservice van Nuon. Ik had gezien op de website van De Klantenservice.nl, dat dit nummer ook via hun website te vinden was. In een paar klinken kon ik dit nummer vinden en contact met ze opnemen. Deklantenservice.nl is een erg handige website en ik weet zeker dat ik het vaker ga gebruiken. Ik kan deklantenservice.nl aanraden

  • Ik vond hier gemakkelijk het nummer van de klantenservice van Sarenza
  • Vaak staat er ook de volgorde van het keuzemenu, zodat je in contact met de juiste persoon komt
  • Er zijn ook veel andere nummers te vinden, zoals die van de Nuon
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn