De leukste campings in Groningen

Als u voor een gezellige vakantie met uw gezin op zoek bent naar de leukste campings in Groningen (de provincie), dan bent u bij kgc aan het juiste adres. kgc staat voor Karaktervolle Groene Campings, en op hun website vind je precies dat. Het is een overzicht van campings in allerlei regio’s, die met elkaar gemeen hebben dat ze in een groene omgeving liggen, goede voorzieningen hebben en gerund worden met persoonlijke aandacht als belangrijke pijler. Bij kgc vindt je onder andere campings in Groningen, maar ook in de rest van het land hebben ze diverse mooie campings in hun aanbod. Het grote voordeel van je vakantie boeken via kgc is dat je dan zeker weet dat het een mooie, karaktervolle camping betreft die bovendien kleinschalig is qua opzet. Dat vinden ze bij kgc namelijk heel belangrijk. Daarom zijn er enkel campings bij hen aangesloten die maximaal 200 kampeerplaatsen hebben. Vinden jullie het ook niet zo prettig om temidden van massatoerisme te zitten en de voorzieningen te moeten delen met super veel mensen? Dan moet je zeker bij kgc boeken. Daar vindt je onder andere campings in Groningen, maar ook in alle andere provincies in Nederland, met minimaal 40 en maximaal 200 kampeerplaatsen. Bovendien hanteert kgc een aantal eisen waaraan de bij hen aangesloten campings moeten voldoen.

Campings in Groningen in de natuur

Karaktervolle Groene Campings zijn overal te vinden, maar bij kgc vindt je ze allemaal samen op één website. Zij hebben alle campings die bij hen zijn aangesloten al gecontroleerd, en dus hoef je in feite niet meer op zoek naar online reviews over deze accomodaties. Als je boekt via kgc weet je zeker dat je een mooie en schone camping te pakken hebt, want ze zijn vrij streng in hun selectieprocedure. Campings in Groningen (of in alle andere provincies) die zich bij hen willen aansluiten moeten onder andere voldoen aan de volgende eisen:

  • Een ligging in de natuur 
  • Schone en moderne voorzieningen
  • Maximaal 200 kampeerplaatsen
  • Mogelijkheden voor kinderen om te spelen
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding

Dit lijstje klinkt veel mensen als muziek in de oren. Het is dus niet voor niets dat campings in Groningen die bij kgc zijn aangesloten zo populair zijn. Het enige nadeel aan deze website is dat hij zeer in trek is, en je dus niet al te lang moet wachten met boeken als je een mooie camping hebt gevonden. Zoals eerder gezegd hebben ze namelijk allemaal een beperkt aantal kampeerplaatsen, en je wilt natuurlijk niet die toffe locatie mislopen omdat je net te laat was met boeken!

Groene campings in Gelderland

Bij kgc kun je zowel campings in Groningen vinden als campings in Gelderland. Of het aan de mooie natuur in deze tweede provincie ligt kunnen we niet zeggen, maar in Gelderland is het aanbod groene campings via kgc het grootst. Je kunt op dit moment uit maar liefst 9 verschillende karaktervolle, groene campings in Gelderland kiezen. Wat ook scheelt is dat Gelderland heel centraal ligt, en campings in Groningen voor de meeste mensen ietsje verder rijden zijn. Voor de kwaliteit van de camping maakt het echter niet uit welke je kiest. Bij kgc voldoen alle campings aan de door hen opgestelde strenge eisen, en kun je met een gerust hart boeken zonder reviews te checken… 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn