Drukwerkdeal.nl

Verzorg voor een complete uitrusting voor jouw organisatie, feest of evenement. Bij Drukwerkdeal.nl zijn allerlei artikelen te bedrukken via online drukwerk bestellen op de manier zoals jij wenst. Naast hoogwaardig drukwerk, bieden zij ook materialen van de beste kwaliteit om daarmee representatief voor de dag te komen. Voor het kleine budget hebben zij de basismaterialen om toch de artikelen te kopen voor de promotie of kantoorvoorraad aan te schaffen. Ideaal voor de starters die juist deze voorraad nodig hebben om het bedrijf op gang te zetten. Het bestellen bij Drukwerkdeal.nl is heel eenvoudig dankzij de service online drukwerk bestellen. Je eigen ontwerpen kunnen afgedrukt worden op de artikelen waar ze voor bestemd zijn. Om ervoor te zorgen dat de bestanden geschikt zijn voor de druktechnieken, hebben ze diverse informatiesheets waar gedetailleerd staat beschreven hoe jouw bestanden eruit moeten zien. Hierbij spelen de afmetingen en bestandvormen een grote rol. Waar jouw bestand aan moet voldoen, staat stap voor stap beschreven. Heb je zelf geen ontwerpprogramma, dan heeft Drukwerkdeal een ontwerptool die toegepast kan worden bij online drukwerk bestellen. Helaas is deze tool niet voor alle artikelen te gebruiken. In dat geval kan een ontwerpbureau je helpen om een ontwerp te maken voor jouw logo, flyers, folders, vlaggen of andere materialen die jij wilt laten bedrukken.

Online drukwerk bestellen en laten bezorgen

Meestal gaat het bij drukwerk om grote aantallen artikelen. Bij Drukwerkdeal.nl kan je zowel grote als kleine aantallen bestellen. Allemaal kunnen ze bezorgd worden op het door u opgegeven adres. Geef je voorkeuren aan via online drukwerk bestellen. Wel moet je per bestelling een andere opdracht doorgeven. Niet zo vreemd, omdat ieder artikel natuurlijk andere eigenschappen heeft. Voor brochures geef je andere eisen door dan voor flyers. Hoewel je bij beiden het soort papier kan selecteren, al zijn de materialen voor flyers uitgebreider dan voor brochures. Wel is duidelijk dat je het zo professioneel mogelijk kan maken. Via Drukwerkdeal.nl kan je bijvoorbeeld voor een bijeenkomst of presentatie professionele brochures regelen met online drukwerk bestellen. Stel een overzichtelijke brochure samen die is uit te delen aan de aanwezigen op de bijeenkomst. Het enige wat je hoeft te doen is jouw ontwerpen en bestanden doorgeven samen met opties voor:

  • Het eindformaat
  • De bedrukking
  • Het papiermateriaal
  • Gewicht
  • Aantal pagina’s
  • Cover
  • Afwerking

Jouw brochure kan het gewenste formaat krijgen en zo luxe mogelijk samengesteld worden zoals je wilt. Met glanzend papier en prachtige afgewerkte cover. Vanaf 8 pagina’s tot maximaal 60 pagina’s bestel jij de brochure waar jij zolang aan gewerkt hebt. Hoe mooi is het om dit na het online drukwerk bestellen bij Drukwerkdeal.nl, jouw zelf gemaakte brochures in handen te krijgen.

De service

Het klinkt ideaal, al die vrijheid en creativiteit voor online drukwerk bestellen bij Drukwerkdeal.nl. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Hoe weet je dat het type papier sterk genoeg is voor jouw flyer of folder. Of dat het formaat aansluit op jouw ontwerp. Of dat de kleuren inderdaad zo mooi uitkomen met de bedrukking. Zeker als er meerdere bedrukkingsmogelijkheden zijn zoals diverse PMS-bedrukking of de full color bedrukking, dan is het moeilijk dit voor een leek vast te stellen. Eigenlijk is dat heel simpel. Als er sprake is van een afbeelding of kleurrijk ontwerp, dan volstaat de full color bedrukking met de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). PMS-bedrukking wordt gekozen bij afdrukken van de huisstijl met een logo. Om zeker te zijn van jouw selectie voor online drukwerk bestellen bij Drukwerkdeal.nl kan je advies vragen aan de klantenservice die telefonisch en via chat bereikbaar is. Zij staan je graag te woord, zodat je de beste kwaliteit ontvangt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn