Een bandschroefmachine koopt u bij De Spijkerspecialist

Een klusjesman die vaak werkt met spaanplaten kan dit niet zonder een bandschroefmachine. De Senco bandschroefmachine gaat moeiteloos door de plaat heen, waardoor u binnen no time de klus heeft geklaard en de spaanplaat goed vast zit. De schroeven zitten bij een bandschroefmachine vast in een band en de machine pakt dit op. Hierdoor hoeft u niet steeds nieuwe schroeven te pakken, maar werkt u aan een ruk door tot het eindresultaat. Daarnaast zijn de bandschroeven voor de Senco bandschroefmachine per rol van 50 stuks beschikbaar in de webshop van De Spijkerspecialist. Bij bestellingen voor 15.00 uur, verzekeren wij u dat u alles morgen al in huis heeft. En bij bestellingen boven de 150 euro profiteert u van gratis bezorging. Hierdoor is het gunstig om uw apparatuur bij ons aan te schaffen en daarmee de juiste keuze te maken. Wij leggen u daarom graag uit waar u op kunt rekenen en eventueel op moet letten bij de aanschaf van een van onze producten.

Verhoog uw productiviteit met de bandschroefmachine

Iedere bandschroefmachine is verschillend. Daarom heeft Senco ook verschillende modellen om uw klus eenvoudig te maken. De Senco bandschroefmachine heeft veel voordelen:

  • Het product is veilig.
  • Het is een degelijk product waarmee uw spaanplaten snel bevestigd zijn.
  • U verhoogt de productiviteit doordat u niet steeds nieuwe schroeven hoeft te pakken.
  • U kunt de bandschroefmachine ook voor vloeren, dakfolie en staalbekleding gebruiken.

Hierdoor is een bandschroefmachine van Senco ideaal, snel en comfortabel. Daarnaast is hij niet alleen voor professionele vakmensen te verkrijgen, maar ook voor de hobbyist. Dit komt doordat wij altijd tegen een schappelijke prijs onze producten aanbieden. Wij leveren namelijk direct vanuit de fabrikant, waardoor wij concurrerende prijzen aan kunnen houden. Ons klanten scala bestaat uit:

  • Bouwbedrijven
  • Doe-het-zelf-zaken
  • Glaszetters
  • stoffeerders
  • Particulieren
  • ZZP’ers

Voordat u een van onze machines aanschaft, is het goed om te weten welke het beste bij u past. Daarom staat er bij ieder product alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Wij houden van volledigheid en dat is terug te zien in ons ruime assortiment. Desondanks blijft het fijn om van te voren te weten waar u naar op zoek bent, zodat u niet verdwaald in de wereld van de bandschroefmachine. U kunt, zodra u zeker bent van uw keuze, altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Wij geven u dan advies en een prijsindicatie op maat, zodat u weet waar u aan toe bent. Kunt u iets niet vinden in onze webshop? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen wij u er toch aan helpen.

24/7 bereikbaar met onze online diensten

Bij De Spijkerspecialist vindt u alles dat u nodig heeft voor professionele hechttechniek. Daarnaast leveren wij ook alle bijbehorende producten, zoals veiligheidsbrillen en werkhandschoenen tegen gunstige prijzen, waardoor u alle werkzaamheden in alle veiligheid uit kunt voeren. Daarnaast nemen wij ook altijd de reparatie op ons met onze eigen mobiele servicedienst. U profiteert daarmee van de voordelen van onze webshop. U betaalt namelijk niet mee aan een dure showroom, doordat alles uitsluitend online te verkrijgen is. Daarom is het ook mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons te bestellen. De Spijkerspecialist staat bekend om zijn klantvriendelijkheid met de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Wij vinden namelijk dat, ondanks dat u bij ons uitsluitend online koopt, persoonlijk contact nog altijd de kracht van onze winkel moet blijven. Heeft u vragen of behoefte aan advies, neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op spijkerspecialist.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn