Een flowpack installatie leidt tot meer productie

Producten verpakken kan soms lang duren. Door het allemaal sneller te maken en uw productiviteit te verhogen biedt Omori de horizontale flowpack installatie aan. Deze flowpack installatie is een van de populairste verpakkingsmachines, doordat er een hoge snelheid en efficientie geleverd wordt. Daarnaast heeft de horizontale flowpack installatie nog meer voordelen:

  • Een grote betrouwbaarheid
  • Een lange levensduur
  • Veelzijdig apparaat

Door de grote hoeveelheid aan bijnamen (flowpacker, flowrapper of Horizontal Form Fill Machine) lijkt de flowpack machine een ingewikkeld apparaat. Wij van Omori verzekeren u ervan dat u altijd het beste van het beste verkoopt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de beste installatie voor uw bedrijf, zodat u uw productiviteit binnen no time ziet groeien en u uw klanten sneller kunt bedienen. Onze betrokkenheid begint daarbij al bij het eerste gesprek, gaat verder met uitgebreide service en gaat door zolang u een Omori bezit. Daarnaast streven wij naar minder gebruik van milieubelastende materialen, een groot openingsgemak en de eenvoudige hersluitbaarheid. Lees daarom snel verder om te zien wat Omori voor uw bedrijf kan betekenen.

Een flowpack installatie die aansluit bij uw behoeften

Onze horizontale flowpack installaties zorgen ervoor dat er betere processen en verpakkingen komen. Een flowpack machine van Omori leidt daardoor tot een efficienter productieproces, minder verspilling en daarnaast ook nog een groot gemak voor de eindgebruiker. Al onze flowpack installaties voldoen aan de ISO9001 en JIS kwaliteitseisen, wat betekent dat we alleen topkwaliteit leveren. Daarnaast is ook de regelgeving die in de medische- en levensmiddelenindustrie van kracht is een grote factor in onze flowpack installaties. Dit resulteert in verpakkingen voor levensmiddelen die zich onderscheiden door een lange houdbaarheid en een aantrekkelijk uiterlijk. Werkt u in de medische industrie? Dan gelden er andere regels rondom de verpakking van producten. Zo is de steriliteit van producten van groot belang, terwijl bijvoorbeeld de industriële branche weer andere specifieke eisen aan productverpakkingen stelt. Daarom is het van belang dat u de juiste flowpack installatie koopt voor uw branche. De beste machine is degene die naadloos aansluit op uw verpakkingsbehoeften en het productieproces. Daarom bieden wij onder meer de keuze uit:

  • High-speed horizontale flowpacker S-serie
  • High-speed horizontale flowpacker EP-serie
  • Compacte horizontale flowpacker PA-serie

Alle installaties opereren op hoge snelheid en zijn leverbaar in een gelakte of RVS uitvoering. De medewerkers van Omori beschikken over de kennis en expertise binnen uiteenlopende sectoren, zodat wij precies weten hoe een horizontale flowpack installatie binnen uw bedrijf het beste tot zijn recht komt.

Specialist in verpakkingsoplossingen

Omori is sinds 1948 dé specialist op het gebied op machines en innovatieve technologieën. Na die tijd produceerde Omori veel machines wat uiteindelijk het verpakken van producten versimpelde, waardoor het bedrijf uitgroeide tot marktleider op dit gebied. Inmiddels is het een multinational met verschillende dochterondernemingen en klanten op ieder continent in de wereld. Samen met een breed netwerk van internationale specialisten ontstaan er voortdurend nieuwe en innovatieve verpakkingsvormen. Van stand-alone machines voor het MKB tot complete productielijnen op maat voor de grootste bedrijven. Iedere klant wordt ondersteund door hoogwaardig apparatuur en onderscheidende verpakkingsoplossingen. Bij Omori hebben we een passie voor het creëren van verpakkingsoplossingen met een toegevoegde waarde. Dit stelt onze klanten in staat met succes te groeien en te innoveren. Wilt u meer informatie over onze producten, advies of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op omorieurope.com. Onze medewerkers zijn specialist in iedere branche en kunnen u zo altijd voorzien van de beste antwoorden of het beste advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn