Bereik de juiste klanten met zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen is een prachtige manier om je in de kijker te spelen. Steeds meer bedrijven richten zich op zakelijk bloggen en dat vind ik een zeer goede ontwikkeling. Op deze manier kun je veel mensen informeren. Ik vind het zelf als klant heel fijn om informatie tot me te nemen. Het maakt eigenlijk niet uit waar het over gaat. Als ik enigszins een raakvlak heb met het onderwerp, vind ik het al interessant. Zo kun je meer te weten komen over een bepaald onderwerp, maar ook over een bedrijf. Als ik op zakelijk gebied interesse heb in een bedrijf, lees ik zeker de blogs even door. Hier blijkt namelijk onder meer uit wat de visie van iemand is. Maar je ziet ook hoeveel kennis en kunde dit bedrijf in pacht heeft. Het zijn verhalen die vanuit het bedrijf zijn geschreven. Dus het is een hele goede manier om te ontdekken voor de lezer wat voor vlees je in de kuip hebt. Je kunt hier zeker uit opmaken hoeveel ze weten en wat hun zienswijze is. En dat kan heel interessant zijn.

Zakelijk bloggen? Schakel een expert in

Ik was een keer op zoek naar een ontwerpbureau. En toen ik online een bepaalde site tegenkwam, zag ik dat ze zakelijk bloggen. Door deze stukken te lezen kwam ik erachter dat ze net niet de dingen zeiden die ik wilde horen. Het bleek dat onze visies best ver uit elkaar lagen. Dat we bijvoorbeeld heel anders dachten over duurzaamheid. Maar zo ben ik door een ander bedrijf juist overgehaald ze te benaderen. En dat werd een geweldige samenwerking. Zakelijk bloggen kan dus heel effectief zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat er alleen potentiële klanten bij je aankloppen die ook echt bij je passen. Dan hoef je geen tijd en energie te steken in een bedrijf dat toch geen match is. Ik moet hierbij wel een belangrijk punt maken, namelijk dat zakelijk bloggen echt een vak apart is. Dat heb ik gemerkt toen ik vorig jaar met mijn eigen bedrijf besloot dat zakelijk bloggen een goed idee was. Ik heb alle kennis wel in huis, maar ik ben geen schrijver. En dat is toch wel een heel belangrijk onderdeel van zakelijk bloggen. Ik weet waar ik goed in ben, maar het is minstens zo belangrijk om je zwaktes te kennen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een expert voor zakelijk bloggen.

Geniet van de kwaliteiten van Yvonne Rengers

Wil je bloggen voor je eigen bedrijf? Maar ben je geen schrijver in hart en nieren? Dan heb ik zeker een goede tip voor je, namelijk yvonnerengers.nl. Yvonne Rengers is zeer ervaren als het gaat om diverse schrijfproducties. Het is ideaal om iemand als Yvonne in je netwerk te hebben. Zij heeft mij met zakelijk bloggen enorm geholpen. Er zijn veel redenen waarom ik haar iedereen zou willen aanraden:

  • Zeer goede schrijfster
  • Goed inlevingsvermogen
  • Ervaren

Het is eigenlijk voor ieder bedrijf heel handig om een goede journalist en schrijver te kennen. En dan heb je aan Rengers zeker een hele goede. Zij heeft van alles gedaan en kan daarom op het gebied van copywriting veel voor je betekenen. Denk hierbij aan SEO, (eind)redactie, bloggen, projectcoördinatie. Voor onze zakelijke blog heeft zij zeer goede teksten geschreven die heel waardevol zijn voor de site. We hebben hier zeker nieuwe klanten mee weten aan te spreken, dus het is ook echt van invloed op de ontwikkeling van je bedrijf. Maak een goede indruk met een goede blog en schakel Rengers hiervoor in. Dan til je je bedrijf zeker naar een hoger plan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn