Een crushed ijs machine bespaart tijd en energie

Ik weet uit ervaring dat het best lastig is om een eigen bedrijf te runnen. Wanneer moet je investeren in iets en wanneer niet? Dat is waarschijnlijk iets waar je zelf achter moet komen door het gewoon uit te proberen. Daar ben ik zelf onlangs achter gekomen met een crushed ijs machine. Ik heb een eigen café en hier serveren we ook cocktails. Ik merkte na een tijdje dat deze cocktails heel goed liepen en we verkochten ze echt aan de lopende band. Dat was geweldig natuurlijk, maar het had ook een mindere kant. We hadden geen crushed ijs machine, dus we moesten zelf dat ijs schaven en crushen. Dat was best een hele klus en daarom kwam het geregeld voor dat de klanten behoorlijk lang op hun drankje moesten wachten. In het begin vond ik het heel lastig om investeringen te doen, in producten zoals een crushed ijs machine. Daarom hebben we het een tijd zonder gedaan, ik wilde kijken hoe het ging zonder crushed ijs machine want het is toch een behoorlijke som geld dat je aan zo’n product kwijt bent. Maar na een tijdje merkte ik dat het allemaal te veel tijd ging kosten, we konden de vraag naar ijs en cocktails niet meer aan en daarom besloot ik een crushed ijs machine te kopen.

Haal je crushed ijs machine bij deze shop

Als eerste ben ik online gaan zoeken naar een goede crushed ijs machine. Gelukkig had ik al goede ervaringen met een bedrijf dat diverse producten verkoopt op het gebied van koeltechniek. En dat is Veld. Ga eens naar deze site als je ook interesse hebt in een product dat met koeling te maken heeft: shop.veld. Want dit is echt een site waar je veel aan kunt hebben:

  • Zeer goede service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Veel producten koeltechniek

Je hebt er enorm veel te kiezen en dat is natuurlijk voor de klanten echt een genot. Ook op het gebied van de ijsmachines had ik lekker veel keuze, zo kon ik precies het product uitzoeken dat het beste bij mijn café past. Wil je er een die luchtgekoeld of watergekoeld is? Wil je er een met of zonder bunker? Hoeveel geld wil je eraan uitgeven? Heb je een merk dat favoriet is? Dit zijn allemaal dingen die meespelen als je een goede keuze wil maken. Dus ga naar de site en kijk snel welke machine het beste is voor jou.

Kies voor de topproducten van Veld

Het maakt niet uit wat je nodig hebt als het om koeltechniek gaat, je kunt er van alles en nog wat krijgen. Van een koelvitrine tot een vriesinstallatie en een snelkoeler tot een vrieseiland. Er is van alles en nog wat mogelijk dus als je een horecagelegenheid hebt, is het zeker slim om hier een kijkje te nemen. Je weet in ieder geval dat je waar voor je geld krijgt. Dat je sowieso goede kwaliteit krijgt en een service waar je als klant heel blij mee kunt zijn. Ik heb op een gegeven moment een crushed ijs machine gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend blij mee ben. Het is niet alleen een stuk makkelijker om hier het ijs van te gebruiken, ik heb gemerkt dat het zo veel tijd en energie scheelt dat we daadwerkelijk sneller en meer klanten kunnen bedienen. Dit betekent niet alleen dat de klanten meer tevreden zijn over de snellere levertijden, maar dat je ook meer klanten kunt bedienen waardoor je meer verdient. Dus deze investering bij Veld was het meer dan waard.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn