Een nieuwe winkel bouwen 

Dit jaar wilde wij een nieuwe winkel bouwen. Ik werk in de slagerij van mijn vader en het plan is dat ik over tien jaar het bedrijf overneem. Mijn opa was vroeger ook slager en die was de eerste winkel gestart, die winkel hebben wij nu nog steeds. De afgelopen jaren heb ik bij veel verschillende slagers gewerkt om meer ervaring en kennis op te doen. Het plan was altijd al dat ik weer bij mijn vader ging werken, maar ik vond het belangrijk dat ik van verschillende mensen kon leren. Natuurlijk moesten mijn vader en ik eerst wel goede afspraken maken over hoe we de taken zouden verdelen. Ik wilde graag een aantal nieuwe ideeën uitproberen en meer met sociaal media werken. Veel mensen kopen hun vlees in de supermarkt en daar is het soms lastig om mee te concurreren. Daarom richten wij ons meer op inspiratie en kennis, wij kunnen klanten veel beter adviseren. Een nieuwe winkel bouwen had mijn vader al een tijdje in zijn hoofd, maar wij moesten er wel eerst uitkomen, maar dat lukte erg snel. Ook moesten we een nieuwe slager aannemen, we hadden er al eentje in dienst, maar met ze drieën was niet genoeg. Gelukkig wilde een slager die vroeger voor mijn vader gewerkt had weer in dienst komen. We besloten dat ik me zou richten op de nieuwe winkel en dat mijn vader voorlopig doorging met de huidige slagerij.    

BBAN had veel ervaring met een nieuwe winkel bouwen

De locatie voor onze nieuwe winkel stond al een tijdje vast, maar we zochten een bedrijf dat ons kon helpen om de nieuwe winkel te bouwen. Mijn vader en ik hadden hier geen ervaring mee en we zochten een bedrijf dat ons kon begeleiden. We hadden al veel nieuwe veranderingen waar we onze energie en tijd in moesten steken en de bouw van de nieuwe winkel wilden we uit handen geven. Ik merkte namelijk dat veel van de ideeën die ik wilde uitvoeren in de slagerij niet mogelijk waren, omdat we onderdeel waren van een franchise. In overleg met mijn vader besloten wij om de franchise te verlaten, zodat we niet meer aan hun regels gebonden waren. Voor de nieuwe slagerij vonden we via zakelijk.bban.nl in BBAN bouwbegeleiding een partner waarin we meteen veel vertrouwen hadden. Zij waren al vaker bij de bouw van nieuwe winkels betrokken en wisten precies wat hiervoor nodig was. Ze hadden veel samengewerkt met verschillende partijen waarmee ze een goede prijs konden afspreken om de winkel te bouwen.

BBAN nam ons alle zorgen uit handen

BBAN was een goed partner voor ons van begin tot einde. Ze zorgden dat de juiste aannemers en vakmensen werden aangenomen en zorgden dat de bouw goed verliep zonder dat wij ons ermee hoefden te bemoeien. Ze konden goede prijzen afspreken voor de bouw, die wij waarschijnlijk niet hadden kunnen afspreken. Doordat ze veel ervaring hebben, wisten ze precies waar ze op moesten letten en verliep de bouw erg spoedig. Tijdens de bouw wisten wij precies hoe alles ervoor stond en hadden wij geen zorgen. Een nieuwe winkel bouwen was al jaren een droom van mijn vader en ondertussen ook van mij, we waren erg trots toe de winkel klaar was. BBAN bouwbegeleiding had goed werk geleverd. De winkel zag er prachtig uit en wij konden beginnen met een nieuwe stap voor de slagerij. Wil je een winkel bouwen, dan is BBAN bouwbegeleiding een goede partner:  

  • Ze weten wat er komt kijken bij een nieuwe winkel bouwen
  • Kunnen je ondersteunen tijdens het hele proces
  • Nemen alle zorgen uit handen
  • Zijn echte professionals
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn