Een luchtreiniger kopen voor op kantoor

Begin dit jaar verhuisden wij met het bedrijf naar een ander kantoor. Ik heb een klein bedrijfje en heb 11 mensen in dienst. Wij wilden graag verhuizen naar een nieuw kantoor, omdat het oude kantoor op een moeilijk te bereiken locatie stond. Met de auto was het gemakkelijk om naar het kantoor te rijden, maar met het openbaar vervoer was het erg lastig. Niet alle werknemers hebben een auto en verschillende mensen klaagden over de bereikbaarheid. Ik vond dit een goed moment om van kantoor te veranderen, omdat dit kantoor uiteindelijk ook te klein zou worden. Het was nog groot genoeg, maar als ik in de toekomst meer mensen aanneem, dan werd het te klein. Afhankelijk van de resultaten van de aankomende maanden, besluit ik of we iemand moeten aannemen. Er is op dit moment genoeg werk, maar de omzet moet ook meegroeien. Ik vond een mooi kantoor in de buurt dat gemakkelijk te bereiken is met de auto en openbaar vervoer. Bovendien hebben we hier de mogelijkheid om de aankomende jaren te groeien. De verhuizing was veel werk, maar iedereen is blij met het nieuwe kantoor. Het staat op een leuke locatie met diverse winkels en restaurants in de buurt. Een aantal medewerkers klaagden echter over de droge lucht. Een van de werknemers heeft astma en zij zei dat ze hier veel last van had in het kantoor, de anderen vonden het ook erg droog. Zij vertelde mij dat een goede luchtreiniger veel van de problemen zou kunnen verhelpen. Ik vond het een goed idee om een luchtreiniger te kopen, omdat dit een goedkope, maar goede oplossing is. Een luchtreiniger hoeft niet duur te zien en zorgt voor een goede en gezonde lucht in het kantoor.

Een luchtreiniger gekocht via Luchtreiniger.nl

Eerst bezocht ik een grote elektronica zaak in de buurt. Ik wilde graag het aanbod aan luchtreinigers zien, weten wat de verschillen zijn tussen de apparaten en de prijzen zien. Ik zag dat er diverse luchtreinigers te koop waren en leerde veel over de verschillende soorten, maar ik vond de prijzen erg duur. Ik wilde graag zien of ik online goedkoper een luchtreiniger kon kopen. Ik vond diverse websites waar ze deze machines verkopen en zodoende kon ik online ook de artikelen en prijzen vergelijken. Na een aantal websites te vergeleken hebben, besloot ik om een luchtreiniger te kopen op de website  https://luchtreiniger.nl/. Ik zag dat de op de website van Luchtreiniger.n verschillende merken en apparaten te koop zijn. Niet alleen reinigers, maar ook luchtbevochtigers. Op deze website waren de apparaten goedkoper dan in de winkel en bij andere websites. Ik vond hier een reiniger met erg veel goede reviews. Deze reiniger is geschikt voor een klein kantoor en reinigt en bevochtigt de lucht. Hierdoor helpt de reiniger tegen een droge lucht, maar helpt het apparaat ook de werknemer die last heeft van astma. De luchtreiniger is bovendien erg energiezuinig en dat is iets wat ik ook belangrijk vind. Ik bestelde het apparaat en de order zou de volgende dag binnenkomen.

Een schonere en gezondere lucht

We hebben nu de luchtreiniger een paar weken in het kantoor en de lucht is schoner en gezonder. Niemand klaagt meer over een droge lucht en de astmapatiënt kan ook beter ademen in het kantoor. Door dit kleine apparaat werkt iedereen veel prettiger en dit is ook goed voor de productiviteit. Voor het kopen van een luchtreiniger kan ik Luchtreiniger.nl aanraden.

  • Ze hebben veel keuze
  • Verkopen verschillende merken
  • De apparaten zijn goedkoop
  • Ze hebben veel goede reviews
  • De order kwam snel binnen   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn