Zoek je een schoonheidssalon in Tilburg?

Misschien wil je jezelf eens lekker verwennen. Je bent zo druk met het dagelijks leven, je werk, misschien wel een gezin – dat echte tijd voor jezelf er eigenlijk steeds bij inschiet. En dus heb je jezelf voorgenomen om nu eindelijk eens lekker naar een schoonheidssalon in Tilburg toe te gaan, waar je heerlijk wordt verwend en stralend weer naar buiten loopt. Het kan ook dat je iemand ánders eens lekker een uurtje of meer voor zichzelf gunt. Om de batterij weer een beetje op te laten, omdat iemand een moeilijke tijd heeft gehad, of gewoon… omdat iemand daar zo ontzettend van geniet en zich daarna weer als herboren voelt. En niet onbelangrijk: er weer uitgerust en fris uitziet. Want dat is wat er meestal gebeurt na een schoonheidsbehandeling. Je ontspant tijdens de behandeling en dat doet natuurlijk sowieso goed, maar ondertussen krijgt je huid ook een heerlijk behandeling – afgestemd op wat nodig is – en merk je daarna hoeveel schoner, zachter en stralender je huid eruit ziet! Kortom, gun jezelf of iemand anders een heerlijke behandeling in een schoonheidssalon in Tilburg. Naast huidbehandelingen kun je hier natuurlijk allerlei andere verwenbehandelingen of verzorgingsbehandelingen krijgen. Denk maar eens aan tanden bleken, harsen, wimperextensions, (permanente) make-up en nog veel meer. Mogelijkheden genoeg dus, maar voor welke schoonheidssalon in Tilburg kies je dan?

Jouw perfecte schoonheidssalon in Tilburg!

Beauty by Feyza is dé schoonheidssalon in Tilburg waar je terecht kunt voor al je wensen op beautygebied. Wat je maar wenst – het is er. Zo biedt deze schoonheidssalon in Tilburg bijvoorbeeld:

  • De heerlijkste huidbehandelingen
  • Permanente make-up, met het wereldberoemde merk Phi-Brows, zonder chemische toevoegingen
  • Wimper extensions – van kwalitatief goede zijde, zo mooi dat het net echt lijkt.
  • Eén voor één worden de wimpers aan je eigen wimpers vastgemaakt.
  • Een prachtige, zwoele oogopslag is gegarandeerd. ​
  • Ontharen, bijv. door IPL

Hijama cupping (hierbij wordt een glazen cup op specifieke punten op de huid geplaatst en vacuum getrokken. Het reinigt je lichaam van giftige stoffen die zijn opgebouwd door bijv. luchtverontreiniging, medicijnen, stress, verkeerde voeding. Meridianen worden zo ontdaan van stagnaties en op de behandelde punten wordt een sterke doorbloeding bereikt. Verder biedt de salon ook injectables. Tanden vergelen na verloop van tijd, zeker door veel gebruik van koffie, thee en roken. Maar ook gewoon de leeftijd of veel gebruik van antibiotica kunnen hiervoor zorgen! Whitening tandpasta’s klinken mooi, maar helpen zelden. Bleken geeft veel meer effect, maar wordt bij ons wel zonder waterperoxide gedaan want dit is heel slecht voor je glazuur. En stimuleert op die manier gevoelige tanden – moet je niet willen! Hier bleken we juist met Sodiumpreparaat, wat aanslag laat verdwijnen met behulp van een LED lamp. De gel dringt zo diep in je tanden door, met langdurige werking. Ooglift zonder snijden. Ja, echt! Een eyelidlift behandeling is een nieuwe techniek, waarbij niet geopeerd hoeft te worden en de risico’s die daarbij komen kijken dus ook vermeden worrden. Onze techniek maakt de huid rondom de ogen veel strakker en verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en alle overtollige huid rondom de ogen. Direct resultaat na een behandeling en het effect blijft jarenlang bestaan! Er wordt gebruikt gemaakt voor producten van Dermalogica. Dit is een echt kwaliteitsproduct, dat ondertussen al lang en breed haar werking bewezen heeft.

Meer info?

Voor een heerlijke behandeling bij een schoonheidssalon in Tilburg, moet je dus bij Beauty by Feyza zijn. Kijk eens verder op beautyhair-free.nl voor meer informatie en maak meteen een afspraak voor jezelf of voor een vriendin. Bij deze schoonheidssalon in Tilburg weet je zeker dat je er ontspannen en stralend weer uit komt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn