Een passende schaftwagen voor onze bouwprojecten

Als projectontwikkelaar en bouwonderneming willen we ons personeel de mogelijkheid geven om in een eigen omgeving zich onderling te kunnen terugtrekken, voor bijvoorbeeld het lunchen en drinken van een kop koffie. Een schaftwaren is daarbij erg belangrijk en omdat we als bedrijf groeien en meer projecten uitvoeren zijn we overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe schafwagen. Dit hebben we gedaan via Harmsen Materieel uit Lemelerveld.

Een schaftwagen met opties

Harmsen Materieel biedt op harmsenmaterieel.nl een uitgebreide keuze aan schaftwagens waarbij je de mogelijkheid hebt om te filteren tussen snel en langzaam verkeer en kunt kiezen uit diverse lengtes van de schaftwagen. Daarnaast zijn er een aantal andere essentiële toevoegingen die een schaftwagen voor ons meer interessant maken, waaronder:

  • Een schaftwagen met berging
  • Een schaftwagen met toilet
  • Een schaftwagen met zowel berging als toilet
  • Schaftwagens van 4, 5 of 6 meter

Elke schaftwagen is geschikt om als aanhanger aan een auto gekoppeld te worden en van project naar project verplaatst te worden. Het voordeel van een mobiele schaftwagen is dat het ook een persoonlijke plek biedt voor ons personeel om zich op hun gemak te voelen tijdens het werk. Even naar een toilet doe je op die manier toch iets makkelijker en het bewaren van bouwgereedschappen in de berging van een schaftwagen is ook nog eens een groot bijkomend voordeel. Ons personeel werkt vaak met elkaar samen in projecten en omdat dit veelal in de buitenlucht is, is het voor hen niet echt mogelijk om een werkplek erg persoonlijk in te richten. Een schaftwagen biedt deze mogelijkheid wel en daardoor krijgt ons personeel ook een meer saamhorig gevoel en een betere onderlinge verstandhouding, waardoor ze efficiënter kunnen werken. Het is voor ons personeel ook belangrijk om elkaar te vertrouwen. Juist in bouwprojecten komen situaties voor die gevaarlijk zijn als je elkaar niet kunt vertrouwen. Door samen een plek te hebben wordt het vertrouwen in elkaar versterkt, wat in onze ogen, maar ook in die van ons personeel heel belangrijk is. Daarnaast is het werken in weer en wind voor iedereen een uitdaging. Het is dan ook erg belangrijk om je als team even terug te kunnen trekken om gezamenlijk te eten, zonder daarbij gehinderd te worden door de elementen van de natuur. Beschutting tegen wind en regen zijn daarbij belangrijk en wij vinden dat we op zijn minst voor ons personeel de mogelijkheid moeten kunnen bieden om ook even niet blootgesteld te worden aan het weer. Niets is zo veranderlijk als het weer, zeker niet in Nederland, dus wij zien het hebben van schaftwagens voor ons personeel dan ook als een primaire arbeidsvoorwaarde.

De wagens van Harmsen Materieel

De firma Harmsen Materieel biedt op zijn website nieuwe en occasion schaftwagens aan en schaftwagens die lowbudget zijn. Wij hebben specifiek voor een nieuwe schaftwagen gekozen in deze situatie én voor een mobiele wagen, omdat we het vervoer van de wagen van project naar project zo simpel mogelijk willen houden. Daarnaast kunnen we via deze firma ook onderdelen verkrijgen en wordt er service geleverd, waarbij we verzekerd zijn van het juiste onderhoud voor al onze schaftwagens. We hebben hier ook al eens eerder enkele toiletunits aangeschaft en de service, de kwaliteit- en prijsverhouding en alle randvoorwaarden zijn voor ons doorslaggevend geweest om weer met deze partij in zee te gaan. Ons personeel maakt momenteel al veelvuldig en dankbaar gebruik van de nieuwe wagen en dat doet ons deugd, want daarmee laten we zien dat we het beste voorhebben met onze personeelsleden. En iedere bouwonderneming weet, tevreden personeel levert sneller werk van hogere kwaliteit.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn