Onze trouwringen in Utrecht gevonden

Wij wonen in Woerden en we kunnen voor veel zaken dus alle kanten uit, zo ook voor alles wat we nodig hadden voor ons huwelijk. We hebben bijvoorbeeld het trouwpak van mijn man in Den Haag gekocht, mijn trouwjurk komt uit Gouda en onze trouwringen uit Utrecht. Hier zijn we geslaagd bij Juwelier De Tijd, die een geweldig groot assortiment in trouwringen in Utrecht aanbiedt. Een geweldige zaak met:

  • Super vriendelijke bediening
  • Fijne en persoonlijke service
  • Kwalitatieve ringen
  • Goede garantie
  • Gratis verzekering en graveren

Eigenlijk alles wat je je maar kunt bedenken voor het aanschaffen van trouwringen in Utrecht kun je bij Juwelier De Tijd terugvinden. Wij zijn dus blij dat we voor onze trouwringen naar Utrecht zijn gegaan om daar deze belangrijke keuze voor ons huwelijk te maken.

Het assortiment trouwringen in Utrecht

Op www.juwelierdetijd.nl kom je al tot de ontdekking dat het aanbod aan trouwringen in Utrecht geweldig groot is. Niet alleen in soorten en maten, maar ook nog eens in de materialen en mogelijkheden die er worden geboden. Zo zijn er trouwringen in Utrecht te verkrijgen in diverse soorten goud en andere metalen. Er zijn heel veel verschillende manieren om de trouwringen heel persoonlijk te maken, zoals het aanbrengen van tekst, wat overigens gratis gegraveerd wordt in de ringen, maar ook het plaatsen van vingerafdrukken op de ringen. Je kunt er zelfs, samen met de mensen in het atelier, je eigen trouwringen ontwerpen. Dat hebben wij even overwogen, maar we zaten al wat krap in de tijd en vonden dat er zulke mooie trouwringen in Utrecht werden aangeboden, dat we daaruit gewoon een keuze wilde maken. Uiteindelijk is een trouwring die door een professional is ontworpen ook gewoon een goede keuzen en wij wilde graag iets heel anders dan anderen, wat we ook hebben gevonden tussen deze trouwringen in Utrecht.

Heel bijzondere trouwringen

Mijn man en ik houden beide niet van goud of zilver of glimmende metalen. We dragen beide vrij weinig sieraden, en als we dat doen, dan willen we een blikvanger, iets wat niet iedereen  heeft. We zijn uiteindelijk terecht gekomen bij de trouwringen van carbon. Dit sprak mijn man heel erg aan, want hij is als wielrenner bezeten van carbon. Zijn hele fiets is er praktisch van gemaakt en hij vindt het heel erg mooi materiaal, dus dat zijn trouwring ook van carbon zou zijn, dat maakte het voor hem eigenlijk nog veel specialer. Ik vind carbon ook wel mooi, ik houd wel van zwarte ringen, maar ik wilde er toch een vrouwelijke touch aan geven en dan niet met een briljantje of diamantje, want dat heeft iedereen al. Op de website van Juwelier De Tijd hadden we bij de carbonringen een ring gezien, waarbij voor de vrouw gebruik is gemaakt van een zoetwater parel. Die wilde ik in de vestiging in Utrecht wel eens om mijn vinger zien, om te bepalen wat ik daarvan zou vinden. Samen zijn we toen naar Juwelier De Tijd gegaan in Utrecht en hebben we daar trouwringen gepast, waaronder deze carbon trouwring met parel. Ik was op slag verliefd. Mijn man vond de herenversie van deze ring ook fantastisch en we waren er eigenlijk heel snel uit. De ringen zitten als gegoten om onze vinger, ze zijn prachtig gemaakt en we hebben ter plekke onze trouwringen laten aanmeten en alles geregeld. We vonden het gewoon jammer dat we de ringen niet al meteen konden dragen, maar uiteindelijk is het ook heel speciaal om die mooie ringen weer te zien wanneer je ze bij elkaar om de vinger heen doet tijdens de plechtigheid. Wat zijn het toch mooie trouwringen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn