Een professionele advocaat in Rijssen

Als je in een vervelende situatie terecht waarin je wel enige juridische hulp kunt gebruiken, dan is het van belang dat je een goede advocaat inschakelt. Als je in of in de omgeving van Rijssen woont, dan is het wel zo prettig om een advocaat in Rijssen in te schakelen. Je moet immers in veel van de gevallen contact hebben met je advocaat. Ontwikkelingen in de zaak moeten worden besproken, zodat zowel jij als de advocaat altijd op de hoogte zijn. Je kunt een advocaat in Rijssen nodig hebben voor verschillende situaties. Zo kan het gebeuren dat je bijvoorbeeld wordt ontslagen, terwijl dat in jouw ogen volstrekt onterecht is. Indien je iets hebt gedaan dat niet door de beugel kan of wanneer je de arbeidsvoorwaarden hebt geschonden, dan is het ontslag natuurlijk terecht. Maar al je van de één op de andere dag opeens wordt ontslagen, dan kan het zo zijn dat je het aan kunt vechten. Maar het probleem is natuurlijk dat een bedrijf een team van advocaten achter de hand kan hebben en dan is het lastig om daar in je eentje tegenop te boksen. Vaak zijn mensen ook snel geïmponeerd en als er redenen voor het ontslag worden gegeven, dan zie je ook vaak dat men deze redenen bereid is te accepteren. Ook al vermoedt men dat er sprake is van onrecht, dan nog laat men het vaak maar gaan. Het kost immers veel stress en energie om het aan te vechten en het is al snel een David en Goliath verhaal. David mag dan als overwinnaar uit de strijd naar voren zijn gekomen, maar de meeste mensen zijn natuurlijk geen David. Om het ontslag aan te vechten heb je dus een advocaat in Rijssen nodig. Deze kan jou bijstaan en via de juridische weg ook goed nagaan of er inderdaad sprake is van enig onrecht. Mocht dat zo zijn, dan heeft de advocaat in Rijssen ook de kennis om het ontslag aan te vechten via een rechtszaak. Het zal waarschijnlijk niet de bedoeling zijn dat je je baan terug krijgt, want dat is na een dergelijke rechtszaak onmogelijk, maar je kunt wel een schadevergoeding krijgen indien je in het gelijk wordt gesteld. Soms vertrouwt een werkgever heel erg op zijn/haar autoriteit en probeert op die manier een werknemer te imponeren. In zulke gevallen is het onrecht heel gemakkelijk aan te wijzen en komt het vaak ook al snel tot een schikking. Het inschakelen van een advocaat in Rijssen is dan soms ook al voldoende om een werkgever te doen beseffen dat zijn of haar poging om je te ontslaan is mislukt. Maar daar heb je dus wel een advocaat in Rijssen voor nodig en deze vind je dan ook bij Van der Hel Advocaten.

Een goede advocaat in Rijssen vind je bij Van der Hel advocaten

Als je op zoek bent naar een professionele advocaat die jou kan bijstaan tijdens een juridisch conflict, dan kun je terecht bij Van der Hel advocaten. Je kunt hier onder andere terecht voor de volgende rechtsspecialismen:

  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Consumentenrecht
  • Bestuursrecht
  • Milieurecht
  • Strafrecht
  • Bopz

Het bovenstaande verhaal over het onterechte ontslag valt natuurlijk onder het arbeidsrecht. Maar als je een advocaat in Rijssen nodig hebt voor een zaak die speelt binnen het strafrecht of consumentenrecht, dan ben je bij Van der Hel advocaten zeker aan het juiste adres.

Kijk op de site vanderheladvocaten.nl voor meer informatie

Mocht je graag iets meer willen weten over dit advocatenkantoor, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de website van vanderheladvocaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn