Een veelvoudige Stretchtent

Voor een grote buiten-bruiloft van mijn beste vriendin was ik op zoek naar een soort partytent waar we eventueel gebruik van konden maken als het bijvoorbeeld slecht weer zou worden. De bruiloft heeft inmiddels plaatsgevonden en het was maar goed dat we een mooie tent hadden gevonden, want daar werd volop gebruik van gemaakt. Het belangrijkste aspect voor mijn vriendin was dat de tent snel in gebruik genomen kon kunnen worden zodra dat nodig zou zijn. Na wat zoeken kwam ik uit op Welovestretchtents.com waar je, zoals de naam al duidelijk weergeeft, een Stretchtent kunt kopen. Bij een bruiloft is het natuurlijk heel mooi als alles zo wordt opgezet dat er één geheel wordt gevormd met het hele decor van de dag. Met een partytent was de aanblik waarschijnlijk heel anders geweest. Dat de Stretchtent niet wit was, maakte voor de versiering eigenlijk helemaal niet uit. Juist de flexibiliteit en de elegantie van het doek van de tent maakt dat je de tent heel mooi neer kunt zetten, geheel naar jouw wens. Zet daar dan ook planten of bloemen bij en je hebt een mooie plek waar je gasten droog kunnen staan en toch een knus gevoel krijgen. Mijn vriendin heeft als bruid heel veel mooie reacties ontvangen op de mooiste dag van haar leven, niet alleen felicitaties deden de ronde. Ook tijdens het feest ’s avonds kreeg ze positieve reacties van het gehele decor rondom de bruiloft, inclusief de Stretchtent. Ik ben blij dat haar dag ontzettend mooi is verlopen en de tent heeft daar zeker aan bijgedragen gezien het heeft geregend, net nadat het officiële gedeelte was afgelopen.

Een flexibele Stretchtent

Wat ook heel mooi is meegenomen, is dat je de tent op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kan een extra ‘muurtje’ creëren bij harde wind, maar je kunt ook besluiten om de tent te gebruiken als een schaduwplek voor je gasten en voor het eten en drinken bijvoorbeeld. Je kunt echt alle kanten op met een flexibele Stretchtent. Ook het aanpassen van de tent is eigenlijk zo gebeurd. Als je van te voren weet hoe je het neer wilt zetten, kun je de tent binnen een mum van de tijd zo aanpassen dat het wel een andere tent lijkt te zijn. We hebben de tent zelf drie keer veranderd:

  • Een muurtje aan de lange zijde;
  • Een muurtje aan de korte én de lange zijde;
  • Een schaduwplek zonder muren.

Na de gastenlijst te hebben bekeken, hebben we overigens gekozen voor een Stretchtent met een grootte van 20 bij 15 meter. Zo wisten we zeker dat alle gasten onder het doek konden zitten als dat nodig zou zijn. Uiteindelijk was dit niet nodig geweest, maar het idee dat iedereen lekker een plekje kon vinden onder het doek gaf vooral het kersverse echtpaar een extra fijn gevoel. Een bruiloft moet immers niet in het water vallen.

Ook een tent voor onze eigen vakanties

Je kunt een Stretchtent dus heel goed gebruiken voor een bruiloft, zeker bij een buiten-bruiloft. Maar je zou ook voor een kampeervakantie zo’n tent goed kunnen gebruiken. Bij mij thuis zijn wij fan van kamperen en daar hoort zo nu en dan ook slecht weer bij. Met deze Stretchtent zouden onze kampeervakanties een stuk aangenamer worden gemaakt. Wij zijn ook om en gaan binnenkort kijken of we een Stretchtent op maat kunnen laten maken zodat we met vier personen eenvoudig onder een fijne flexibele tent kunnen zitten, zonder het gevoel te krijgen dat we in een tentje moeten worden gepropt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn