Inzicht door middel van individuele familieopstellingen in Venlo

Ik ben iemand die altijd erg ambitieus is geweest, maar had altijd het gevoel dat iets mij tegenhield om bepaalde dingen te bereiken. Ik kom uit een gezin met 5 kinderen en ik ben het middelste kind. Ik heb twee oudere broers en twee jongere zusjes. Doordat ik het middelste kind ben, heb ik mij altijd moeten aanpassen aan anderen. Mijn oudere broers wilden altijd de leiding nemen en alles bepalen. Ze konden goed met elkaar optrekken en namen veel keuzes samen. Mijn jongere zusjes zijn een tweeling en iedereen verwende hun altijd. Ze zijn een stuk jonger dan mij en mijn broers en daarom gaf iedereen veel aandacht aan ze. Ik en mijn broers zorgden ook voor hun, waardoor ze altijd aandacht van mensen kregen. Ik voelde mij wel een buitengesloten doordat ik het middelste kind ben. Ik had het gevoel dat ik mij vaak moest aanpassen aan de rest. Ik nam niet vaak de leiding en ik kreeg niet de aandacht die mijn zusjes wel kregen. Ik had het idee dat dit ook invloed had op mijn carrière. Ik kon altijd erg goed leren en haalde betere cijfers op school dan mijn broers en zusjes. Maar op mijn werk maakte ik mij altijd ondergeschikt aan anderen. Mijn bazen en managers zagen dat ik het goed deed op mijn werk, maar vonden mij zelden geschikt voor een promotie. Een collega vertelde mij over individuele familieopstellingen in Venlo. Hij had meer inzicht in zijn gedrag en patronen gekregen door individuele familieopstellingen in Venlo en zag dat hij er veel voordeel aan had. Met dit inzicht kon hij zijn eigen patronen veranderen en begreep beter waarom hij op een bepaalde manier reageerde in situaties. Hij raadde mij aan om ook individuele familieopstellingen in Venlo te volgen. 

Individuele familieopstellingen in Venlo bij Praktijk Welkom Thuis

We raakten over dit onderwerp in gesprek en ik kreeg interesse in deze methode. Ik wist dat er een aantal dingen waren die mij tegenhielden en wilde dit graag veranderen. Hij gaf me de website leny-jacobs van Praktijk Welkom Thuis, zodat ik kon zien of Individuele familieopstellingen in Venlo ook wat voor mij waren. Ik vond de website erg interessant en las dat dit soort therapie geschikt is voor veel verschillende mensen. Ik kon mijzelf herkennen in de tekst en besloot om contact op te nemen via de website. Ik vertelde dat ik interesse had in Individuele familieopstellingen in Venlo en dat ik hier graag een gesprek over wilde. Dit was mogelijk en ik kon een paar dagen later langskomen. We hadden een erg interessant gesprek waarin ik vertelde over waarom ik de therapie wilde volgen en de therapeut vertelde mij wat de voordelen van de therapie zijn. Thuis dacht ik er een aantal dagen over na en ik besloot uiteindelijk dat ik de therapie voor Individuele familieopstellingen in Venlo wilde volgen. Ik liet dit weten via een email aan de therapeut en ik kon de volgende week al beginnen.

Veel inzicht in mijn gedrag en patronen

Ik heb een aantal sessie voor Individuele familieopstellingen in Venlo gevolgd en ik ben blij met mijn keuze. Ik heb veel inzicht in mijn gedrag en patronen en kan die nu veranderen. Het is erg leerzaam en soms confronterend, ik blijf voorlopig doorgaan. Als je ook vast zit in jouw patronen, dan kan ik Individuele familieopstellingen in Venlo aanraden.

  • Ik volg de sessies, omdat ik het gevoel had dat ik vast zat in mijn patronen
  • Ik heb al veel geleerd over mezelf
  • Ik wil met de sessie doorgaan
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn