Ga voor heerlijke meditatie naar Twente

Heb je interesse in meditatie, Twente is dan zeker een goede plek om aan de slag te gaan. Ik kom uit de randstad en ben vorig jaar naar Twente verhuisd. Dat is heerlijk want ik had meer behoefte aan rust en natuur. Maar daarbij miste ik wel mijn meditatielessen. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan te mediteren. Dat kan ik zelf, maar ik vind het veel prettiger om ergens heen te gaan en daar met een groep onder begeleiding les te krijgen in meditatie. Twente is een geweldige plek om te wonen, maar in het begin kende ik het nog niet zo goed dus ik wist niet zeker of dit soort lessen ook zouden worden aangeboden. Dus ik ben online gaan kijken wat de mogelijkheden waren rondom meditatie in Twente. Ik ben even goed gaan kijken wat er zoal wordt aangeboden en waar ik me goed bij zou voelen, dan zou ik in ieder geval iets uitproberen. Het is zo belangrijk om in een druk leven zo nu en dan echt even goed te ontspannen. Iedereen draaft maar door en neemt heel veel hooi op zijn vork. Dat is voor mij heel herkenbaar. Met een leuke baan, een gezin, een druk sociaal leven en een paar leuke hobby’s wordt al je tijd zo opgeslokt. Daarom kan een meditatie in Twente van grote waarde zijn.

Een bijzondere bewegende vorm van meditatie in Twente

Toen ik op internet zocht op ‘meditatie Twente’, kwam ik op een gegeven moment de site qigongzee.nl tegen. Ik las toen meer over het fenomeen QiGong, wat ook wel meditatie in beweging wordt genoemd. Ik was gelijk enthousiast, want ik was nog niet bekend met deze vorm van meditatie. Ik kende alleen de vorm dat je zit en zo probeert om je hoofd leeg te maken. Dat vind ik altijd heerlijk, al vind ik het soms wel moeilijk om zo lang stil te zitten. Daarom was ik wel benieuwd naar deze vorm van meditatie en ik besloot contact op te nemen met de studio van QiGongZee. Wil je ook meer weten over QiGong, dan kan ik je zeker aanraden om gewoon eens contact te zoeken met een van de medewerkers van deze studio. Ze kunnen je goed uitleggen wat het is en wat het voor jou kan doen. Maar eigenlijk zou ik willen adviseren om het gewoon eens uit te proberen. Dat heb ik ook gedaan en ik vind deze vorm van meditatie in Twente helemaal geweldig.

Voel je beter dankzij studio QiGongZee

QiGong is een hele bijzondere meditatie in Twente, ik zou het iedereen willen aanraden om eens uit te proberen. Dan wel bij studio QiGongZee, want dan weet je zeker dat het door professionals wordt gegeven en dat je er echt wat aan hebt. Het bewegend mediteren richt zich op een aantal zaken:

  • Rust
  • Balans
  • Harmonie
  • Vitaliteit

Het is bijna niet te beschrijven hoe heerlijk het is om bewegend te mediteren. Er zijn verschillende manieren en niveaus om dit te volgen, dus voor iedereen is er de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan. Bij studio QiGongZee werken ervaren en professionele mensen die je hierbij kunnen helpen. Dan vind je de vorm die het beste bij jou past, dat is heel erg fijn. Als je een druk en hectisch leven hebt, moet je af en toe een moment inbouwen dat je echt kunt ontspannen en je hoofd kunt leegmaken. Dat is zo heerlijk, en belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Deze meditatie in Twente kan hier een mooie rol bij spelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn