Fysio Putten bij Quiek

Fysio Putten bij QuiekWij zijn erg tevreden met Quiek, onze fysio in Putten. Deze praktijk voor fysiotherapie biedt ons hele gezin uitstekende service en helpt ons met hardnekkige klachten. Het begon met mijn man, die bij ons op het voetbalveld een sportblessure had opgelopen en op zoek was naar fysio in Putten. Dit was een hardnekkige blessure en elke keer wanneer hij terugkwam van zijn fysio in Putten voelde hij zich vrijer en was hij een stuk beter te genieten. We waren eigenlijk bij toeval terecht gekomen bij deze fysio in Putten. We hadden ook wel bij ons in het dorp in Ermelo kunnen kijken, maar we werken beide in Putten en het was voor ons praktischer om in Putten te zoeken. We kwamen zo eigenlijk per toeval terecht op quiek.nl en lazen wat deze fysiopraktijk allemaal te bieden heeft. Mijn man ging er eerst heen, want zo konden we meteen kijken of dit een praktijk was waar we samen naar toe konden gaan. Toen mijn man terug kwam van zijn eerste keer fysio in Putten, was het al snel duidelijk dat hij in goede handen was.

Fysio Putten bevalt goed

Nadat mijn man een paar keer naar therapie was geweest heb ik voor mijzelf maar eens een afspraak gemaakt. Voorheen woonden we in Amersfoort en daar had ik wel een praktijk waar ik af en toe naar toe ging voor pijn in mijn onderrug, maar sinds de verhuizing voelde ik er weinig voor om steeds dat stuk heen en weer te rijden. Toen de pijn echter heviger werd heb ik toch maar een afspraak gemaakt. Ik moet zeggen, dat is mij ook erg goed bevallen. En wat me verbaasde is dat deze fysio in Putten ook erg veel met kinderen werkt en veel soorten therapie voor kinderen heeft, waaronder

  • Sportblessures bij kinderen
  • Zintuigelijke waarnemingen
  • Bewegingsproblemen
  • Lichaamshouding

En om dat laatste ging het mij, want zowel onze oudste dochter als onze zoon hebben last van een slechte lichaamshouding. Onze dochter heeft een naar voren gekanteld bekken waardoor ze bijna altijd met een holle onderrug staat en onze zoon zit te vaak in een verkeerde houding met zijn tablet voor zijn neus. Als ouder blijf je daar wat van zeggen, maar je bent er zo vaak zelf niet bij, dat het er ongemerkt inslijt. Ze zijn beide nog jong, dus nu is het moment daar om er wat aan te doen. De fysio in Putten wist mij te vertellen dat er behandelingen zijn om deze verkeerde lichaamshouding tegen te gaan. Wij hebben voor beide kinderen daarom een afspraak gemaakt, want waarom zouden we ook niet. Als we te lang wachten met de behandeling kan de lichaamshouding op latere leeftijd voor problemen zorgen. Het kan zelfs op korte termijn al last geven bij bepaalde handelingen. We zijn dan ook blij dat we er op tijd bij waren.

Fysio voor het hele gezin

Het team van Quiek is echt top. Ondanks dat we niet dezelfde therapeuten hebben, hebben we toch het gevoel dat we allemaal in goede handen zijn. Het hebben van een klik vinden we daarin erg belangrijk, vooral ook voor de kinderen. Elke therapeut is begripvol, heeft geduld en geeft jou en jouw probleem de aandacht die het verdient. Er wordt goed gewerkt aan een behandelplan en we merken aan de kinderen dat door de houding en werkwijze van de therapeuten de kinderen ook meer openstaan voor het delen van wat ze werkelijk voelen. Daardoor gaan we met plezier naar onze fysio in Putten en komen we er ook met een fijn gevoel weer vandaan. En het is heel fijn om één adres voor ons allemaal te hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn