Het bedwantsen bestrijden is een klus die u maar beter kunt uitbesteden aan de professional

Ze kriebelen, zorgen voor vervelende uitslag op uw huid en ze zullen de algemene hygiëne er niet op verbeteren: bedwantsen. Het bestrijden daarvan is nog een hele klus en is simpelweg een kwestie van de juiste ongediertebestrijder vinden. Daar kunt u wel een website bij gebruiken dat is waar beestjeskwijt.nl om de hoek komt kijken. Onze site staat namelijk geheel in het teken van de bestrijding van divers ongedierte waaronder het bedwantsen bestrijden. Of het nu gaat om zoogdieren, insecten, geleedpotigen of geheel ander ongedierte, het blijft een plaag die u liever kwijt dan rijk bent. Bij Beestjes Kwijt verzamelen we in principe alle ongediertebestrijders van Nederland en we bieden ook een Belgische website aan. Dit zijn doorgaans gespecialiseerde bedrijven die u kunnen helpen bij een wespen- of bijenplaag of een rattenplaag. Zo ook zijn er bedrijven die u kunt inhuren voor het bedwantsen bestrijden. En daar kunt u maar beter snel bijzijn want ze zorgen voor een zeer onhygiënische plek in huis: de slaapkamer. Er zijn tal van manieren om een plaag te voorkomen. Voorkomen is immers altijd nog beter dan genezen. Helaas is het soms te laat. U kunt het mee hebben genomen uit een smerig hotel waar dagelijks nieuwe gasten in hetzelfde bed slapen. Dan is de kans op infectie in uw eigen bed erg groot. We raden het daarom aan om het beddengoed te wassen als u in een hotel hebt geslapen. Dit is natuurlijk sowieso iets dat u om de week moet doen. Dan hebt u de eerste stap naar het bedwantsen bestrijden al gezet.

U wilt bedwantsen bestrijden? Zoek dan snel een professioneel bedrijf

Een aan tal tips willen we u niet onthouden:

  • Kijk goed naar sporen van deze kleine beestjes. Check daarom uw beddengoed en stoelen meerdere keren per maand.
  • Was uit voorzorg maar ook uit hygiënische redenen uw beddengoed meerdere keren per maand zodat het bedwantsen bestrijden in de toekomst niet nodig zal zijn.
  • En het is absoluut aan te raden om hotelbedden te controleren. U wilt gen ongewenste souvenirs meenemen na een zakenreis of vakantie.

Een bedrijf dat u verder kan helpen hebt u dankzij onze website al snel gevonden. Doorgaans is er geen ernstige spoed bij het bedwantsen bestrijden. Als u het hebt ontdekt kunt u direct het beddengoed in de was gooien en op zoek gaan naar een bedrijf maar dit hoeft natuurlijk niet op stel en sprong. Er is wel ander ongedierte waarbij dit spoed kan zijn en zodoende is ons telefoonnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent ook dat al deze bedrijven direct te boeken zijn dus tel uit uw winst mocht u ooit een ernstige rattenplaag hebben of een wespennest in uw eigen huis. Natuurlijk hopen we voor u dat u dit nooit hoeft mee te maken. velen denken dat het goed uitwassen voldoende is bij het bedwantsen bestrijden. Dit is echter beslist niet het geval, deze beestjes zijn lastig uit te roeien, zeker als ze er al enige tijd zitten. Dan moet de bron, dus de plek waar ze eieren leggen, ook onder vuur genomen worden.

Voor allerlei ongedierte bieden wij een gepaste oplossing

Het bedwantsen bestrijden is aldus een lastige klus. Gelukkig kan de ongediertebestrijder diverse wapens in de strijd gooien. U moet denken aan het spuiten van insecticide, het inzetten van stoom om ze op die manier te doden of zelfs de inzet van een hittekanon. Na onderzoek wordt bepaald welke methode het beste past. Meestal is een combinatie zeer effectief.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn